Závislosť na antidepresívach

Príspevok v téme: Závislosť na antidepresívach
TeddyBear_zKE

Ahojte,mám taký "menší"problém.. Viem,že ak nevezmem antidepresíva (ktoré aj tak nemám predpísané od svojej psychologičky,len dohodené od kamarátky) budem nervózna a budem jesť,veľa.. Denne by som si mala vziať len jednu tabletku,ja však neprestanem kým v sebe nemám aspoň tri,potom viem že mi bude zle a nenajem sa. Teraz ale mám už len posledné 4tabletky a idem sa zblázniť,nechcem si predstaviť čo budem robiť keď zapijem poslednú :( prosím vás,dajú sa kúpiť aj voľne v lekárni ? alebo niečo iné na ukľudnenie ?

ladida

ak mas depresie,zajdi za psychiatrom a "usije ti antidepresiva na mieru".ak ich hltas len tak-radsej si kup lentilky alebo si chod zabehat,aj to ti na nervozitu a napatie zaberie+neznici pecen a ladviny.nemam slov

User_37597

a my dve sa az tak dobre pozname ze ma nazyvas drahou? :D
nerobi mi to dobre skor by som povedala ze mi pride divne zakladat temu ktora je uz predurcena na neuspech a velke negativa ;)
antidepresiva su tabletky kt potlacaju veskere klasicke pocity co clovek ma smutok atd.takze mi to veru pride divne ze sa pytas ze ci sa daju volne kupit v lekarni.ale vsak dobre beriem.