nevadim Bratislavu som ponizena

Príspevok v téme: nevadim Bratislavu som ponizena
Mima18

Ahoj neviem ako mam zacat do Bratislavi sme sa vybrali so sniny pred tyzdnom za lepsim zivotom a neviem kde sa obratit o pomoc :((( v noci dnes je pravda maly sme troska vypyte ... isli sme do tesca kamoska ukradla flasu ale ja som to ani netusila !!! nic som nevedela .... ja som si kupyla par veci .... boli sme spolu SBS-kar nas zastavil pri pokladni ... jeho otazka bola ci je to vsetko co sme kupyli.... ja hovorim ze ano :( on podte s nami tak nas zobraly do zadu nejaka miesnost a zacali nas prehladavat vysypali nam kabelky a v tom to prislo nasli tam flasku a CD ktore ukradla ... ja som ostala v soku ... potom nam kazali ze nech sa dame do spodneho pradla ja som bola proti tak SBS kar nam s tym obuskam buchol po krizoch a zacal kricat v tom prisla zena SBS-kar a zacala nas vyzliekat do spodneho pradla vsetko prezeraly .... tak som sa nikdy necitila ako dnes !!!

jankaaaaaaaaa

hej asi to bude keko a jeho snaha zosmiesnit ludi, ktori byvaju mimo BA a ktori akoze neviedia co je to BA.. pritom sam keko je uboziak z juzneho slovenska , zije niekde v cechach a mysli si ze je preto super a na urovni.. a to nehovorim o teme kde si vymyslel ze mu zomrela dcera a preto je zavisly na drogach..

Slobodna

Presne tak, ako to súvisí s Bratislavou? Ty budeš mať problémy kamkoľvek prídeš so svojím správaním. Ja BA milujem :) a ona miluje mňa :)) Keď sa budeš vedieť správať, nebudeš mať problém v nijakom meste a s nijakým človekom.
A mimochodom si myslím, že si statočne vymýšľaš :) to len tak na okraj, vôbec si to nevšímaj :)

3nttt

inak toto je super. vy ste tam kradli,nepreslo vam to a este ste aj hlboko urazene :DDD viem ze ty si nekradla ale tak zase mas si davat pozor s kym "nakupujes"...

kdejeIQ

Mne sa raz stala celkom vtipná príhoda s tými pípačmi. Bola som v obchode kde som si skúšala topánky ale nič z toho, tak som odišla a chcela som vojsť do ďalšieho obchodu a hneď pri vstupe som začala pípať. Samozrejme všetka pozornosť v tom momente strhnutá na mňa :D Došiel SBSkár, že či som niečo nekupovala a podobne. Hovorím, že nie, ešte som nič nekúpila, tak som zas prešla tým pípačom a stále to pípalo. On že či som si niekde neskúšala boty - hovorím, že ano, tak sme došli na to, že mi píska moja pravá noha :D a nakoniec som mala zospodu ponožky nalepený kód z predchádzajúceho obchodu. Ale zaujímavé je, že tam v tom to nepípalo ale v ďalšom inom obchode ano.

jankaaaaaaaaa

:D aj mne sa to stalo. tiez mi zabudli dat z rifli dole to pipatko a v tom obchode to nepipalo. vsimla som si to doma a mala som neskutocne nervy, lebo som si tie rifle chcela obliect v ten vecer.. :D no ale nastastie mi to oco dal dole bez problemov.
aj minule som si v tescu skusala nejake kratasy ci co. a vo vrecku bolo to pipatko asi z ineho oblecenia, co niekto ukradol, lebo bolo take ako keby obhorene :D

avril20

ked uz sa tu spominali tie "pipatka" na obleceni, s tym mam aj ja taku zaujimavu skusenost : kupila som si nohavice a pokladnicka mi zabudla dat dole jeden ten cip z nohavic, sranda bola ze to vobec nepipalo, lenze kedze som si to ani pri vychode nevsimla, tak som sla domov a az doma som zbadala ze mi tam nechali cip, tak na druhy den sa zas slo do toho OC samozrejme vsetko ostalo neporusene a aj s blockom, na informaciach samozrejme vycitky ze som to ukradla a ze ked to pipalo preco som utiekla (nuz neviem co to maju za logiku, ale keby som to ukradla, asi tam nepojdem na druhe den s blockom..pripadne urcite som si ten cip ich tam chcela nechat preto som utiekla) ...ale nastastie vsetko uznali a cip mi dali dole :)