Ako viem či sa mi hodia blond vlasy?

Príspevok v téme: Ako viem či sa mi hodia blond vlasy?
Nellie_Iffy

Ahojte dámy.

Svoje vlasy mám hnedé (skôr tmavohnedé) a také mám aj obočie.. O farbení obočia som neorzmýšľaľa, ževraj je to iba krátkodobé.
Kebyže už prišlo na farbenie obočia, ako si mám zafarbiť vlasy na blond tak, aby som nepoužila peroxid?.. Dá sa to nejako? Raz som mala peroxidovaný jeden prameň vlasov a tie vlasy sa mi dosť lámali :-/ ..
Blond a niektoré až biele sa mi ve+mi páčia ale neviem či sa mi hodia. Nemáte stým nejakú skúsenosť? ..
Takže mám 3 otázky :)

1. Je farbenie obočia do svetlejšia dobrá možnosť? A vydrží to vôbec?
2. Hodí sa blond farba každému?
3. Ako "vybieliť" vlasy bez použitia peroxidu? :-)

ďakujem za odpovede ;D

lilianka1

Blond farba sa hodí tomu, kto mal v detstve blondave vlasy.. je vela takých ludi, napr do 3 - 4 rokov máš blondave vlasy a potom začnu tmavnut.

douvli1

Ja som sa farbila na blond asi 5 rokov, samozrejme aj mne sa vlasy zničili, potom som si nechala vyrásť svoj pôvodný špinavý blond a všetci mi hovoria že som nikdy nevyzerala lepšie :-) Pretože Tvoj prirodzený odtieň Ti pristane najviac. A navyše nefarbené a správne ošetrované vlasy sú zdravé a tým pádom krásne lesklé, prirodzenosť je sexi :-)

Nellie_Iffy

ani mne sa nepáči peroxidový melír :/.. neviem no .. Rozmýšľam že si dám iba na pár spodných vlasov.. Neviete ako dosiahnúť bielu?

hairyfairy

Suhlasim s ostatnymi a este chcem povedat, ze malokto ma pekne farbene blond vlasy. Lebo aj ked ti farba chyti pekne, tak po case akoby zoxiduje a zozltne. A k tomu tmavy odrast do toho, no ble :( Radsej ostan pri svojej farbe a ak chces melir, tak odporucam ton v tone. Napriklad do tmavohnedych vlasov nejaky orieskovy strednehnedy odtien, maximalne svetlohnedy, blond nie. Ale to je len moj nazor :)

jankaaaaaaaaa

radsej si daj nejaky melir, nech je o troska svetlejsi ako tvoje vlasy, alebo si mozes dat dvojfarebny-niektore pramienky budu len o trocha svetlejsie a tie druhe budu viac svetlejsie..
ale to odporucam len v kadernictve robit

jankaaaaaaaaa

peroxid nici vlasy, smaa si to zistila ked si si dala len jeden pramen! a si predstav ze si to das na cel vlasy a kazde 4tyzdne mozno aj skor si musis korienky odfarbovat tym peroxidom, aby nebolo vidno tvoje tmave odrastene vlasy. lebo v tych blond vlasoch vidno uz aj pol centimetrove odrasty

Nellie_Iffy

Mmm, každá chce mať to čo nemôže :) alebo to čo nemá..
Moc to ničí vlasy?.. Keď mně sa tá moja farba nepáči.. Do blond si môžem dávať pramienky iných farieb ale do tmavohnedej :-/..