Solárium a cyklus

lienka 7

Jej, Milý alebo milá "alternatíva" :-).Ďakujem za Tvoje zvažovanie. Ale mne je to totižto záhadou. Lieky neberiem žiadne, a ani extrémne chudá nie som (ako uvádzaš v iných témach). Prechladená tiež nie som, teda aspoň príznaky nemám. A v podstate viem, že otehotnieť nie je jednoduché. Vo svojich 27 rokoch a dvoj ročnej dcérke už čo to viem o oplodnení. Naozaj tá jedna čiaročka na teh.teste je taká jasná a ani náhodou nehrozí, žeby pribudla k nej druhá...Neviem, naozaj kde je pes zakopaný. Doteraz moje telo klapalo ako hodinky (iba raz mi to meškalo, a to som bola tehotná s mojou dcérkou. A vtedy test mi vyšiel pozitívny na šupa asi týždeň po oplodnení). Som z toho nejaká zmätená, ale úsmev z tváre mi nemizne. Šak čo, keby aj, tak k mojmu malému dvojročnému šibalovi, pribudne súrodenec....Ufff...toto som asi prvýkrát povedala, teda napísala, tak oficiálne...

alternativa

Beries antikoncepciu? A co prechladnutie, chripka, antibiotika, prip. ine nove lieky? A ako vyzerali tvoje posledne tyzdne z pohladu psychickeho zatazenia? To su tiez priciny neskoreho terminu, resp. vynechania menzesu.Tehotensky test v prvych dnoch je isty len pri pozitivnom vysledku. Objektivna info z testu je cca 14 dni po dobe, ked si menzes nedostala, u niektorzch yien aj viac dni. Je to individualne. Skus sa ukludnit, zatial nemas dokaz o nicom. Ak sa inak citis OK /napr. ziadne bolesti v krizoch alebo podbrusku=prechladnutie/ nemysli na pricinu, pszchika je svinucha. Ak menzes nedostanes do 14 dni, navstiv svojho gynekologa, bez nervov. Neboj, pocat dietatko je sice krasne, ale nie az tak jednoduche, ako si casto myslime.

lienka 7

Ďakujem baby, ale naozaj už neviem, kde mám hľadať príčinu meškania. Mne to chodí na hodinku presne. A teraz...hmmm 4 dni mi to mešká. A tehotenstvo vylučujem (teda aspoň tehotenský test to vylúčil). Ja fakt neviem....Uvidíme....Ešte raz Ďakujem.

alternativa

Suhlasim s Lilu, dovod hladaj inde. Jednoducho "nahoda je blbec". Mohla by som pripustit v dosledku lokalneho prehriatia podbruska v solarku menzes o par hodin skor, ale nie vacsi vykyv. Urcite nie posunutie na neskor.