milovanie

adelka2

Je to vec psychiky, skus ho zacat robit a ked ho bude mat tvrdy jak beton tak nech do teba vnikne.Snad tak rychlo nezmakne.

mary33

a ako je stary tvoj priatel hm ak je tak okolo 40 rokov tak to je normalne ale ak je mlady tak vtom nieco bude asi je prilis vzruseny asi tak

arriela

bukika..my mame presne ten isty problem..a to sme spolu este len paŕ mesiacov..a za ten cas sme mali normalny sex ledvy raz..neviem cim to je,milujeme sa a obaja to velmi chceme..zatial to vzdy riesime tak,ze on ma urobi rukou,aj niekolko krat,ja jeho ustami,ale rozmyslam,kolko to takto pojde dalej..

katarinna

Ver tomu že keby v tom bola iná baba, tak by sa v posteli išiel pretrhnúť, lebo by si zvýšil sebavedomie a mal by inšpiráciu. je to psychika. Nepítaj sa stále na to a nechci sa o tom baviť, viem ako mne vadí keď sa niekto v niečom vŕta a ja to neviem momentálne zmeniť, držím palce.

katarinna

myslím, že on je sám s toho v šoku a nešťastný tak mu netreba pridávať. nemá vysoký krvný tlak ? Cukrovka ? nechcem strašiť, možno je to len stres - aj potlačovaní.

bukika

katarinna vieš preto som v šoku, lebo ten jeho stroj fungoval "non-stop", a nie preto, že som to chcela ja, jednoducho je nenásytný. v práci je ináč v pohode, aj keď je pravda, že sa mi nesťažoval, ale ináč ako človek je happy. preto neviem, čo sa vlastne deje

katarinna

nemá nejaké starosti v práce alebo niečo také, aj chlapi majú svoje dni nie len mi ženy, nie sú stroje ktkoré fungujú nonstop, chce to čas, ak sa to nezlepší treba zájsť za lekárom, preventívne.

bukika

ani by som nepovedala. záleží od toho aké reakcie vidím na jeho tvári, podľa toho sa orientujem, čiže raz nám predohra trvá 2 min. inokedy aj 15-20 min. ale teraz je to uplne niečo iné. jednoducho a stručne, akonáhle to má do mňa vložiť, zmäkne.