po 18:00 nejest?

Príspevok v téme: po 18:00 nejest?
zrutkoXD

ahoj niekde som pocula ze po siestej hodine poobede by sa nemalo jest. Tak som sa dnes o siestej najedla (tri kuracie rezne s ryzou a zel. salatom) A som hladna. Teraz prichadza otazka: Mam sa este najest aj ked sa chystam o pol hodinu spat--potom je pravdepodobnost ze rano mi nebude chutit jest. Alebo mam vydrzat ten strasne velky hlad a ist spat? Ja viem ze je to blba otazka..ale videla som tu uz aj horsie. ;)

sewie

tri rezne s ryzou a salatom o siestej vecer?! waw!!!! bud mas velmi dobry a rychly metabolizmus a travanie alebo tvoj zaludok trpi....
inak sa pripajam k tomu co hovorili ostatni...zavysi od toho kedy ides spat...ale to neznamena ze ked pojdes spat o 24:00 tak mas o deviatej vecer natlacit dalsie tri rezne! skor nejake mlieko,jogurt, alebo take daco....mnozstvo stravy ma pocas dna ubudat a nie pribudat alebo ostat take iste....

hanadeka

ja uz tiez nemam zaujem o ziadny trapas,ktory sa tyka neovladania sa..
ja mam rozvrhnute po dva vecere,tak to aj radia vo fitness casopisoch..koncim o siedmej..

darkdark

ak nechudnes tak si kludne nieco MALE daj, nejaky knackebrot so sunkou - aby pocit hladu zmizol. ale nie dalsie 3 snicle :)

Marsmeloun

nejesť tri hodiny& pred spaním ... tak ak chodíš o 9 .. tak uz po 6 nejesť ... ak neskor v kludíku si daj daco lahsie .. zbytočne si tymto nejedením spomaluješ metabolizmus :-)