Z priatelstva laska -je to mozne?

Príspevok v téme: Z priatelstva laska -je to mozne?
katka....

Spoznala som jedneho fajn chlapa. Par krat sme sa stretli a rozumeli sme si. Ale on este nema porieseny byvaly vztah, teda este na nu uplne nezabudol. Nie su v kontakte a su uz dlho od seba. Ona uz ma niekoho ineho. Tak sme sa dohodli na priatelstve. Ma to vyznam cakat na neho? Moze sa z toho vyvinut laska? Ja som s tym suhlasila, lebo mi na nom zalezi a nechem ho uplne stratit.

Ivka_87

Ahoj Kati, jasné, napíš mi na laloa556@gmail.com (to má taký mail zriadený, lebo svoj kt. používam nechcem dávať, aby tu niekto na mňa neprišiel :))) kľudne mi napíš, ale najskôr budem na maily v pondelok..

katka...

Ivka, mohli by sme si pisat cez e-mail, kedze mame rovnaky problem? Nechcem sa tak verejne rozpisovat, nikdy nevies kto to cita. Ak suhlasis, napis mail.
A ano chodievali sme spolu von, aj na take mini vylety a este sme mali nejake plany. A stretavame sa asi 2 mesiace, predtym sme sa poznali len zbezne asi rok.

Ivka_87

Kati noooo ja som v tom až po uši :) teraz je asi na služobke, no som si povedala, že ak sa mi neozve do bud. týždňa, tak že ho cez bud. týždeň pozvem na kafčo a vlastne na základe toho uvidím jeho reakciu.. či pôjde.. a ak pôjde, aké to bude a tak :)

a neboooj priateľstvo nezruší, šak ste boli kamoši predtým, ste teraz a len na základe toho, že si mu povedala o svojich citoch, ťa nemôže takto zrušiť... počkaj, či sa ti neozve a ak by nie, tak aj ty mu skús napísať :) chodievali ste aj spolu von, alebo na kofolu alebo niekam? tak mu napíš či by nešiel... hm?

katka...

Ivka, dufam, ze to nezrusi s tym priatelstvom, vies reci sa lahko hovoria a skutky su skutky. Musim cakat, tiez sa mu uz neozvem prva. On tiez nechce ziadny vztah teraz, tiez sa asi boji.
A ty toho svojho skus pozvat na kavu alebo lepsie, ze potrebujes nieco kupit a ci ti nemoze poradit a ist s tebou. A uvidis, skus nieco, lebo potom budes lutovat.
Ale ak ho az tak velmi nechces, tak to radsej skonc teraz, lebo sa namotas ako ja a potom je tazko z toho von.

Ivka_87

Ahojte :)

Katka neboj, keď ste sa dohodli na priateľstve, neodpíše ťa, ináč by ti to podľa mňa nehovoril.. a keď sa budete stretávať, rozprávať a taak, tak držím palčeky, aby pochopil, že je pri ňom niekto kto podrží a nesklame ho ako jeho ex.
ja mám ten problém, že ten "môj" XY je úplný skeptik čo sa vzťahov a žien týka, sám to aj napísal.. bojím sa toho, že na základe jeho ex, nás všetky ženy, hádže spolu s ňou do jedného vreca, aj to tak je, a bojí sa sklamania a že nedá tu šancu, aby to niekto zmenil... tak preto neviem čo mám robiť... neviem či ho pozvať na kávu a tak začať naše stretnutia, ak nejaké budú :) alebo sa na to vyprdnúť :)

doteraz som mu 2x napísala prvá ja, teraz čakám čo spraví on... už mu nechcem písať opäť prvá... počkaj aj ty chvíľku... a určite daj vedieť!! ;)