wobenzym a pecen

genesis

zas uplne bezpecne to neni. prijimanie proteaz moze poskodit crevo. predpoklada sa ze tento neziaduci ucinok je dosledok toho ze enzymi zhorsuju regeneracnu schopnost creva takze tym ze napadaju jeho poskodene casti.

niina

Wobenzym čistí telo od toxínov, na pečeň je výborny, používa sa aj pri problémoch pečeň, žlčník ,pankreas, pečeňové testy sú po ňom výborné. Doporučujem

AdamKrt

Pozrite si zlozenie. Ide tam o niekolko druhov enzymov. Ono to volakedy sa predavalo ako doplnok, nebolo to v kategorii liekov. Lenze pri urcitych davkach to ma liecebne ucinky. Zistilo sa postupom casu, ze tie davky treba vacsie a ono v tych tabletkach je toho menej. Takze preto sa toho uziva viac.

mayusik

AdamKrt - takze to beries ako vitaminy??

ja som si to kupila uz davnejsie ked som bola chora a ani som to nezacala brat a nechcem aby mi to zostarlo :(
Mozem to brat ako doplnok?

AdamKrt

Wobenzym neni liek v pravom zmysle slova. Ide o vytazok niekolkych druhov enzymov, ktore pomahaju znizovat zapal, zlepsuju pooperacne stavy - hojenie a pri dlhodobom uzivani zlepsuju aj imunitu.

Je to asi, ako keby si denne zjedla velke mnozstvo ananasu, alebo papaje. Uzivam ho dlhodobo uz cca 10 rokov a problemy nemam.

Mnozstvo, ake uvadzas sa navyse nedava dlhodobo, ale kratkodobo, napr. pri urazoch, na hojenie zapalov atd. Ono si telo aj tak postupne zvykne na urcite davky, takze pre imunitu je to lepsie uzivat inak, s prestavkami, aby si telo na to nezvyklo.

Obavat sa o svoju pecen nemusis.

avava

ja len ze ked ich zjem 30 denne,ci to nema zly vplyv na pecen,v minulosti som mala z liekov zvysene pecenove testy.preto sa pytam.dik