prosím pomožte =/

Príspevok v téme: prosím pomožte =/
hip hop girl

mala som už sex a to 2-krát a teraz by som mala volakedy dostat krámy...chalan použil kondóm a ako ho kontroloval tak sa ani neroztrhol...aj ma trošku brucho pobolieva.. viem že tie kramy budu meškat kedže prednedavnom som mala 1 sex...ale mám taky sprostý pocit či mu neuišlo ...ale ked nebol roztrhnuty tak ja si myslim že nie je šance?

bubu***

janka milujem ľudí čo zniesli celú múdrosť sveta a preto zosmiešňujú druhých. Keď máš problém s otázkami iných tak na ne nereaguj.

hip hop girl - ľudia toho nakecajú. možno sa len snažia pripísať nejaké udalosti veciam, aby im to dávalo zmysel. o tom, že by mal meškať menzes kvôli sexu som nepočula nič. Práveže mi bolo potvrdené a mám to odskúšané aj na sebe že sex alebo teda orgazmus ti vie trošičku (myslím tým o pár hodín možno max. o deň) posunúť menštruáciu tak že ju dostaneš skôr. Je to kvôli tomu, že sa ti uvoľnia v tele cievy. Neboj sa z kondómu nič nevytečie a keby sa roztrhol, tak si to určite všimnete :-) ale chápem tvoje pocity, po prvom sexe máva človek také nezvyčajné pocity, že čo keď náhodou... časom si na to zvykneš a budeš vedieť kedy si byť istá, že je všetko v poriadku.A čo sa týka naštudovanej biológie... Nemyslím si, že pocity, ktoré človek prežíva majú s tým niečo spoločné... Tiež som si z biologického hľadiska koľko krát bola istá, že nie som tehotná a predsa som mala zlý pocit. Je to v pohode. Zvykneš si na to...

jankaaaaaaaaa

coooooo? to kde chodis na take debiliny preboha? najprv dospej, nauc sa zaklady biologie a vecio ohladoms exu a potom zacni sexovat. a nebudes sa tu vypytovat take primitivne orazky a pisat take voloviny ako ze menzes po prvom sexe meska lebo telo si musi nyvyknut??? akoze naco si ma navyknut? ze si hlupa a sexujes?