starosti s lekármi

Príspevok v téme: starosti s lekármi
invisible

Mozno tu bola taká téma, ale:
Rozhodol som sa ísť k urológovi (primárne kvôli krátkej uzdičke, sekundárne na prve urologicke vyšetrenie, kedze som na nicom podobnom nikdy nebol). Som z oblasti kosíc- byvam od nich nejake tie kilometre, ale studujem v BA. A kedže o tyzden sa mi začne semester a rozvrh budem mať od pondelka do piatka, bolo by asi vhodne nájsť si urologa asi tam. Ako som ale postupoval:

Mam v oblube stranky ako znamy lekar alebonasi lekari.sk , tak som sa rozhodol zavolat tomu najvychýrenejsiemu. Do nemocnice do ruzinova. Zdvihla to nejaka nervozna sestra, ktora vravela, ze mam zavolat do nemocnice- lekari sa vyberaju podla bydliska- no ja v BA mam iba prechodný pobyt. Mam vobec narok na lekara v BA?
Prave som zacal rozmyslat aj nad sukromnými klinikami ako je medissimo alebo procare (som VŠZP), no ako chudobneho studenta ma zaujima, kolko si lekari pytaju :) A tam si pýtaju asi dost ze? Alebo mam cakat do dalsich prázdnin?

Dakujem za odopvede a ospravedlnujem sa za chyby. Som trochu unavený :)

invisible

V KE mam v skutočnost veľa lekárov, takže tým obetujem veľa dní. Možno som trochu agilnejší študent ale rozmýšľal som, že na čas si lekárov zoženiem skôr v BA. Keby som mal v KE napr psychologa, cestoval by som tam každý týždeň? :)