Aka je najlepšia dieta?

Príspevok v téme: Aka je najlepšia dieta?
A_lexandr_a

Dobry den/Ahojte.
Ako už podľa názvu vidíte mam otázku aká je najlepšia diéta pri ktorej nebudem mať žiadny jojo efekt a ak by ano tak len minimum váhy aby som mala naspäť. Ak máte po prípade nemáte dobre skúsenosti s dákou diétou tak šup šup sem z názormi. Len mi sme prosím nepíšte ze diéty su neni zdravé a pod. ale musim už so sebou niečo robiť a inak to nevidim. Ďakujem za Vaše názory!
Alexandra

LenkaHlav

Ak nemas skusenosti s "fit life-om" urcite odporucam www.prodietix.sk.. hlavne sa vyhni hlupym tabletkam a podobnym predtrazenym, ci zdraviu skodlivym omylom.. nech sa dari :)

patricia1313

pravidelna zdrava strava kazde 3,4 hodiny, a pohyb,,alebo skus pozriet dietu sacharidove vlny,,,zabera ale po jej skonceni sa nesmies prejedat!!!

Lucky Pig

Ja som držala 90 dnovu dietu a ta bola podla mna naozaj dobra... Ked som ju dodrzala videla som velke zmeny a bola som aj zo sebou spokojna a ani som nepriberala... Kym som sa nezacala prezierat :/ Tie sladkosti ma raz zabiju :D

Ale to je moj nazor :)

sssa

žiadna...
zdravá pravidelná strava (približne každé tri hodiny.. ) a trocha pohybu .. podľa mňa je to jednoduchšie, ako hladovky držať.. lebo síce možno budeš chudnúť pomalšie, ale takto keď si zvykneš jesť stále, tak žiadny jojo efekt nepríde