Problémy s mechúrom po sexe

Príspevok v téme: Problémy s mechúrom po sexe
//majka//

Dobrý deň, snáď mi niekto bude vedieť poradiť.. Pred 5 dňami sme mali po dlhšej dobe s priateľom sex, a deň na to ma začal veľmi nepríjemne bolieť močový mechúr- ako pri zápale. Deň na to to už vyzeralo, že je všetko v poriadku, no potom sa to opäť vrátilo, a to som celý čas pila urologický čaj a dávam si extrakty z brusníc a tak, pretože už sa mi to predtým párkrát stalo. Hneď v prvý deň ako mi bolesti začali som mala aj krv v moči, potom nič a teraz znovu. Bola som aj u doktorky, ale tá nezistila že by som mala zápal, ale poslala ma do urologickej poradne. Dovtedy ale neviem čo mám robiť, snažím sa robiť všetko, čo by mi pomohlo, no dosť ma vystrašilo že znovu cikám krv. Neviete mi poradiť? Môže to byť niečo vážne? Ďakujem

elke22

Ešte mi doktorka poradila dať si nejaké analgetikum - ibalgin alebo niečo podobné, prípadne sedací kúpeľ v teplej vode. Súcitím s Tebou, viem aké je to trápenie.. Držím palec :-)

//majka//

Dakujem za rady :).. no uz si zhanam urologicku poradnu, pretoze ak sa mi toto ste bude opakovat (a este ide zima) tak by som to uz asi nezvladla, aj teraz sa tie bolesti vazne tazko daju vydrzat...neviete mi este poradit co by som si mala dat na zmiernenie tej bolesti? Lebo urologicky caj mi zabera po dlhsom case ale medzitym sa nedokazem sustredit na nic ine ako ma to reze

elke22

Hlavne treba piť veľa tekutín, pretože tak by sa mali tie baktérie vyplaviť.. Mne na to hneď dala doktorka antibiotiká, zápal tam asi určite bude, ináč by si také prejavy nemala. Skús každý deň Urinal Akut + ten urologický čaj, brusnicový džús, byť hlavne v teple a už do konca života si chrániť kríže pred chladom.. :-)

lindušička

ahoj ja som mala to isté a opakuje sa mi to aspon raz za rok. Ale ide tu hlavne o hygienu na to hlavne treba dbat. Mne osobne pomohol urologický čaj lebo cez den so ho vypila aj 5l. Ležala som koli tomu aj v nemocnici mala som zápal močoveho mechura a kamene v obličke neskutočna bolest a presne pri sexe som nič necitila ale potom ked som šla na malu potrebu. Ten urologicky čaj je zazra len ho pi hlavne vela a počkaj radšej aj so sexom s partnerom nech ta to už neboli až potom :).Skore uzdravenie :)

Maros75

Treba dodrziavat prisnu hygienu......nefajcit(mat umyte zuby a jazyk) ,ciste ruky a nehty....neexperimentovat z hocicim co nepreslo ocistou.