STR8 forward vyrovnávač vlasov s keratínom skusenosti?

Príspevok v téme: STR8 forward vyrovnávač vlasov s keratínom skusenosti?
dara552

V DM-ke som si dnes kupila tento narovnavac, vlasov mate niekto s nim skusenosti? Sklada sa z narovnavacieho kremu, keratinu a fixačneho kremu. Lenze je tam napisane ze sa to nehodi na znicene vlasy ja mam kucerave a dost znicene vlasy preto neviem ci to mam riskovat alebo to radsej nechat tak. Prosim poradte ak mate skusenost.

beja87

Ja som ho vyskúšala a musím povedať, že mi riadne zničil vlasy. Baby, tie ktoré máte čo i len trošku zničené vlasy, nepoužívajte to. Ja mám teraz z vlasov slamu.

talinka007

Ahoj, vyskušala som brazilsky keratín, aj od Got 2 Be - Blow it Straigh.... a vlasy som mala vždy kučetavé, potom som na nete našla ELGON TANGO...a mala som na polroka pokoj... vyskušajte :)

Katka4893

rada by som vedela návod ako mám správne použiť str8FORWARD na vyrovnávanie vlasov? Viete niekto poradiť prosím?

stanka85

ahoj Katka 856... vlasy mi vydržali iba dva umytia rovné, na to druhé umytie už som videla že vlasy sa mi zase začinaju vlniť a na tretie umytie už som ich zase mala ako " baranček" ale ten pocit z prvého umytia bol super, umyla som si vlasy a zostali mi rovné až do sucha bol to super pocit :) ale teraz už ich mám zase brčkavé :(

katka856

stanka85 ahoj :) ja som si dnes taktiež kúpila str8 vyrovnávač vlasov v DM-ke..chcela by som sa ťa spýtať, aké máš vlasy po použití? a či sa skutočne dostavili výsletky aké boli napísane v návode ?..

stanka85

Ahojte, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť, použila som STR8 vyrovnávač vlasov, a vlasy mám rovné aj po umyti, chcela by som sa spýtať či si môžem dať vlasovu masku čo použivam doma ( olivovu s medom) , len sa bojim, že mi to naruši to vyrovnanie ....

stanka85

Ahojte, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť, použila som STR8 vyrovnávač vlasov, a vlasy mám rovné aj po umyti, chcela by som sa spýtať či si môžem dať vlasovu masku čo použivam doma ( olivovu s medom) , len sa bojim, že mi to naruši to vyrovnanie ....

Jay

Najlepsie funguje Got 2 Be - Blow it Straight, a ak namiesto navodu kde sa pise fen pouzijes zehlicku tak ti to dlhodobo vyrovna vlasy, a potom kazdy den po osprchovani pouzijes Asia straight balzam od schwarzkopfu a vyceses si vlasy do rovna a nechas aj prirodzene vyschnut bez fenovania, tak sa ti same vysusia uplne do rovna funguje to naozaj uzasne, a vdaka balzamu Asia straight ktory obsahuje keratin, su moje vlasy aj prijemne na dotyk. Naozaj vrelo odporucam :)

adriska1

Tak ako som sľúbila pridávam po týždni môj názor na tento výrobok. Účinok: vlasy sú neni nijako poškodené, ale ani výsledok narovnania "žiadny", skôr by som povedala, že sa mi od prvého umytia viac vlnia :-( Asi sa treba na to vykašlať a jediná moja naj-kamoška ostáva žehlička na vlasy a rípravok na ošetrenie pri žehlení :-) Záver: zbytočne vyhodné peniaze, ale každá z nás sa musí takto presvedčiť na vlastnej hlave.

Adriska1

Ja som si to včera kúpila a hneď som si to aj spravila. Bola to pre mňa samú riadna fuška, treba si vyhradiť doma min. 2 hodiny!!! na celú procedúru. Určite by to bolo ľahšie, keby mi to mal kto pomôcť spraviť, ale zvládla som to. Ja mám tiež kučeravé dlhé vlasy, ale dnes sú vlasy stále rovné a teraz musím počkať tie tri dni ako je tam písané v návode a potom sa uvidí. Ináč občas sa na zľavách dňa objavia keratínové kúry v salónoch a sú v dobrých akciách. Ja už som bola na tom asi pred rokom a videla som celý postup ako to robia, tak preto som sa do toho pustila. Je dôležité mať doma šampón od Brazilian Keratin a keratínový balzam. Ja som včera použila na začiatok práve tento šampóm, ktorý vlasy pripravý na celú procebúru. Potom ešte napíšem, ako to bolo po prvo umytí. Aj keď som bola v salóne pred rokom, vlasy som po umytí nemala nikdy úplné rovné, vždy som musela použiť žehličku na vlasy (žehlička musí byť tiež profi) ja mám iontovú-nastaviteľnú na presný stupeň C, ale žehlenie bolo vždy veľmi rýchle - stačilo 1x prejsť po prameni. Pekný víkend. PS: na youtube je presný video návod práve na str8 forward!