Detox s zhorsenie psoriazy

Príspevok v téme: Detox s zhorsenie psoriazy
veverickaL

Uz par dni som na detoxikacnej kure, cize mam dietu a taktiez uzivam MMS (mineral miracle supplement) a moja psoriaza sa zacala zhorsovat, zacala som sa osypavat uplne na novych miestach :( neviem ci mam v tom detoxe pokracovat, ze je to vlastne len take pociatocne zhorsenie a potom zacne faza liecenia, alebo ci nieco nie je v poriadku. Poradte mi prosim

veverickaL

takze :) dobra sprava... vsetky flaky mi zacinaju blednut, pokracujem v svojej diete a stale beriem MMS (3kvapky 8krat denne) a plus aj kupele.. najprv som sa sice vysypala ako muchotravka ale dnes rano som sa zobudila a vsetky flaky boli slaboruzove, takze dufam ak to pojde takymto tempom ze mesiac alebo dva a bude po tejto hnusnej chorobe :)

obyčka

poraď sa s odborníkom. tu som našla článok o detoxikačných kúrach, niekde na tomto fóre, neriskuj, aby to zhoršenie nebolo nakoniec navždy. s takými vecami sa nežartuje. nie vždy zhoršenie musí byť detoxikačný prejav. prečo si vlastne začala keď máš psoriázu robiť takú procedúru sama bez odborného dohľadu?