VERMOX - uzivanie (mrle)

Príspevok v téme: VERMOX - uzivanie (mrle)
mrlaludska

Dobrý deň. Nejako som chytila tieto potvory, ale neostáva mi nič iné, len sa ich zbaviť Vermoxom, ktorý mi predpísala lekárka. Chcem sa ale opýtať na úžívanie a účinky.

Lekárka mi odporúčala: 1tbl včera, 1tbl o 2 týždne, 1 tbl o 6 týždňov (3tabletky by sa mi zvýšili z balenia)

Včera som užila tabletku okolo tretej poobede, ale v noci som opäť pociťovala že mi samička pri konečníku kladie vajíčka (svrbenie, hýbanie červa). Je možné že mi tá tableta nezabrala? Alebo mám ešte počkať, na dnes (večer)?

Uvažovala som, že ak by nezabrala, užívala by som vermox takto:
1tbl včera, 1tbl dnes, 1tbl zajtra - 1tbl o 2 týždne, 1tbl o 6 týždňov. (1 tabletka by sa mi zvýšila z balenia)

Tak poradťe. Táto lekárka zastupovala moju riadnu lekárku. A ak som už raz bola liečená vermoxom, tá moja mi odporúčala iné užívanie. Nepaätám presne, ale prvé dni som užila viac tabliet a po čase už len jednu asi, alebo dve. Nepamätám.

mrlaludska

lebo vlastne mne sa tak ci tak zvysia 3 tablety (ak pojdem navodom aky mi dala lekarka) ... preto cem vediet ci tie tri mozem uzit tieto tri nasledujuce dni za sebou, pretoze mam pocit ze len ta jedna nezabrala

mrlaludska

Maros - dakujem, pribalovy letak mam. Ale mam pocit akoby ta prva tableta nezabrala, preto neviem ci mozem uzit dalsiu i dnes, pripadne i zajtra. A potom by som pokracovala rovnako v uzivani (t.j. po tych x tyzdnoch)