Divna stolica 4xdenne

Príspevok v téme: Divna stolica 4xdenne
andrej95

Zdravim,

Pred pol rokom odkedy som užival doplnok výživy-Protieny(uz ich neberiem) tak som začal mat problemy ktore pretrvavaju.Mal som pocit ze musim na zachod ale ked som tam prisiel tak nič.Uz om užival Smetku,laktobacily,Linex a vždy ked beirem lieky som OK aj par dni po nich a mam stolicu ao tvrde bobky ale ako nahle lieky dojdu tak 4x denne idem na zachod a polku dna mam pocit že musim na zachod a mam taku stolicu ani tvrdu ani hnačkovu proste taku polohnačkovu.

nikki22

tu polohnacku poznam, ale podla toho ako som s ao to cele zacala zaujimat si myslim, ze za to cele moze nejaky druh cervov v crevach.

muchacc

kolko mas rokov?
ked som mal nejakych 17 tak som bol tiez taky zrut. Proste telo chlapca sa vyvija a taketo zrutstvo ma asi 90 % pubertiakov.

K proteinu - neprehanaj to s nim. Neviem aky typ proteinu beries (koncentrat, hydrolyzat ...), ale od typu proteinu vela zalezi. Ked to prezenies, tak mas riedku stolicu alebo aj hnacky, to by si mal vediet. Zniz davky protaku. A jedz vela vlakniny.

andrej95

Bol som aj u lekarki a zo stolice mi povedali že som v poridaku.Vždy ked vstanem som strašne hladny ale mam strašnu nechut hocičo jest potom zjem ničo male vzapeti sa idem vysrat a potom som zase strasne hladny potom sa naobedujem zase sa vyserem a zase mam pocit že som este nič nejedel a tak dalej to pokračuje o 19:30 zjem aj celu 220g bagetu a za hodinu som zase strašne hladny...Ked zjem potraviny ako:džem,cukriky-ovocne,zmrzlinu,mlieko, tak mam hnačky timto potravinam sa vyvarujem