Schauma Cotton Fresh

lilus33

ja som vyskusala, je celkom fajn, ale nejake zmeny co sa tyka mastenia vlasov som nezaznamenala :)
..v suvislosti s touto radou samponou som sa chcela spytat ci nevyskusal niekto ten suchy sampon, celkovo suche sampony pouzivam a vyhovuju mi, ale problem je napr. pri SYOSS, ze raz ho pouzijete a ma velmi nekvalitny uzaver a potom sa hned vypari alebo nieco podobne , uz sa neda viac krat pouzit, ci nahodou nemate skusenosti s tou schaumou ci sa s nim nedeje to iste :)
dakujem

Zaran

Ja som s tým šamponom spokojná,vlasy som mala po ňom pekné a plné objemu,okrem toho nie je taký drahý ako Syoss a nevyfučal.UUž som si s ním vlasy umývala 4-krát a stále je ho tam dosť.

jankaaaaaaaaa

ja soms i ju tiez kupila. ani nie tak preto zeby sa mi rychlo mastili vlasy. ale pacil sa mi obal aj vona a reklama :DD a schaumy mam rada. po umyti mam pekne hebke leske vlasy. ale nemozem povedat, zeby sa mi menej mastili

manda276

no takze takto...pouzivam uz tuto schaumu sampon vyse tyzdna ale zazraky nerobi...sice tam slubuju, ze vlasy vydrzia svieze 48 hodin, ale ja mam po nom uz po dni nejake divne, splasnute a trochu mastne vlasy...po umyti su sice vlasy krasne, len skoda ze nevydzria tak dlho...a kupila som si rovno velke balenie, tak ho budem zrejme este dlho minat..ale inak je celkom fajn...nie je to zas taky hrozny sampon...mala som uz aj horsie....ale ta balea,ta bola o nieco lepsia...myslim, ze vlasy trochu dlhsie vydrzali nemastne....

vyskusala som uz vela samponov, ale najviac sa mi osvedcil pantene aqua light...minule som videla v kauflande velke balenie, tak si ho kupim ked sa mi minie tato velka schauma....ten pantene je fakt dobry...aspon na moje mastne vlasy...fakt ho odporucam :)

vzdy sa mi viac odvedcili sampony, ktore boli cire a nie tie take kremove ako je napriklad aj tato schauma....aj som to niekde citala, ze na mastne vlasy su lepsie cire sampony....tolko moja skusenost :)

michaella

Ja mám tiež tú Baleu. Po prvom použití ma skoro šľak trafil :D Mala som hrozne jemné vlasy, nedali sa nijako upraviť. Ale používam ten šampón stále, iba ho kombinujem s iným. Mám dobrý pocit, že mi z vlasov zmyje všetko čo tam nemá byť :)

manda276

moj nazor na tento sampon tu napisem neskor lebo najprv si chcem kupit balea pure fresh....na obidva su velmi dobre ohlasy, ale prvu vyskusam tu baleu :)

manda276

ja este nie...ale chystam sa kupit si ten sampon....videla som na nete aj suchy sampon z tej rady, tak ak ho uvidim niekde v obchode tak tiez vyskusam :)