chronicka zapcha

Príspevok v téme: chronicka zapcha
fazula gula

moja mama trpi chronickou zapchou dalej bolestami hlavy bolestou chrbta koznymi problemami nafukovanim...co vsetko svedci uz aj o samootrave...tj...otrava z toxinov ktore sa uvolnuju z hrubeho creva ktore sa tazko vyprazdnuje...brucho ma nafuknute ako balon a nevie co s tym...berie psyllium tj vlaknina a na wcko ide az po saratici...

nema neikto podobny problem a nevie niekto poradit ako sa z toho dostat...je to dost vazne

kakiš

jej, už som to tu pisala na temu zapcha. ja som našla na stranke alternamedica.sk jeden prima recept proti zapche, uz si to varievam nejaky cas a super to pomaha, fakt. ked si tu stranku otvoris klikni hore na to heslo zapcha. tam je taky pribeh o nejakom cloveku co tiez trpel na zapchu a pod tym pribehom je ten recept. je to dobre a ucinne.

- mira

Mama by mala úplne prehodnotiť jedálniček : vylúčiť jedlá, ktoré spôsobujú zápchu - mlieko a mliečne výrobky, mäso, bielu múku, sladkosti, tučné, pečené suché a tvrdé jedlá, vajcia. Mala by postaviť svoj jedálniček na jelách zo zeleniny a obilnín, strukovín, semienok, ktoré majú dostatok vlákniny a stolica má po nich veĺký objem, prečisťujú tráviaci systém a nespôsobujú tvorbu toxínov. Mama má už určite plno aj iných zdravotných problémov, postupne sa jej budú zlepšovať i tie.

luciano

Fazula gula, odporúčam ísť čo najskôr k doktorovi. Môže ísť aj o zauzlenie čriev, alebo drobné výrastky v hrubom čreve. Oboje sa lieči operáciou.

fazula gula

vedec prepac ale enverim ludom ktori tvrdia ze nieco co je pomenovane po nich je dobre...dalsi reklamny trik...ja by som vazne potrebovala nieco z prirody alebo ze na koho sa ma mama obratit lebo nik sa tym nechce zaoberat...

Vedec-2

Vážení mali by ste skúsiť pravidelne piť liečivú vodu od Dr.J.K.
Najnovší výskum potvrdil jej liečivé účinky na ľudské telo a na všetky choroby.
Stále sa tu sťažujete na rôzne ťažkosti ale dajte si ruku na srdce a priznajte si, kto to vyskúšal ??????
Pomáha stabilizovať stolicu.
Veď všade stále zmazávajú príspevky o tomto lieku a vy ostatní verite viac liekom ako modernej vede !!

Lieky sú zastaralá prechodná etapa v dejinách ľudstva !
Treba prejsť na najnovšie vedecké poznatky
a nie sa napchávať množstvom liekov ,ktoré nám v 90% škodia.
Dr.Johanes Klaiderson