Facebook - mania, jeho vplyv a nasledky

Príspevok v téme: Facebook - mania, jeho vplyv a nasledky
XanderAnonym

Zaujimalo by ma ako to vnimate .. predsa len facebook sa stal v sucasnosti obrovskym hitom vo svete ale je to nieco co ludom pomaha alebo skor naopak ?

Uz aj tak sa vlna technologickej zavislosti behom poslednych rokov rozrastla do extremnej mieri, a teraz tu mame facebook ktory tuto zavislost este viac prehlbuje.

Tento vplyv badam vsade, u spoluziakov, kamaratov u kohokolvek. Zvyknu presediet na facebooku aj hodiny .. ja som sa pozastavil nad myslienkou ako asi bude vyzerat nova generacia mladych ludi ktory vyrastu na facebooku ?

Neviem ako vy ale ja FB takmer nepouzivam .. takysto tam nemam 1 000 000 falosnych priatelov ani si tam neukladam 1 000 GB sukromnych obrazkov .. ale poznam takych ludi co takto ziju bohuzial.

Ake mate vy skusenosti s FB ? Co si myslite, je to dobra vec alebo nie ? Viete si bez tejto sluzby predstavit moderny zivot ?

Ak tato tema uz je spracovana tak sa ospravedlnujem ..

ivonka133

Súhlasím s tým čo píše Weva. Všetko záleži len od Teba, ak Ti FB vadí môžeš ho kedykoľvek odstrániť. Ale lepšie je bojovať so svojou závislosťou.Treba kontrolovať čas, ktorý tráviš pri pc.

L.Borgia

janka do akej miery si necháš zasahovať do súkromia záleží len na tebe. každý si môže nastaviť súkromie, čo chce al. nechce zdieľať. priznávam, že soc siete sú návykové, zvyknem tu veru presedieť aj hodiny na fcb chodím dosť často, pozriem čo je nové, ale akosi nemám čas na všetko mám aj pokec, aj ten som chcela zrušiť, a zas som ho obnovila, mám aj pinterest aj G+ aj df estheticon, budem to musieť nejak zredukovať.

annddyxxl

v nastaveniach uctu sa rusi fb..myslim osobne udaje a deaktivovat ucet..ja som ho zrusila nebavilo ma to tam ..kazdy len caka ze niekto niekomu klikne "paci sa mi"a tie vyplody co tam niekt.ludia pisali no mam dost a nedalo sa na to uz divat.a tristo patsto stranok sa niekomu paci..no proste mi to nechyba pretoze somm tam len obcas zasla aj to som tam nemala co robit..mam skype a ked potrebuje zavolam si cezen a lepsie sa porospravam..

lost

Pred FB som varoval uz pradavno :P

1. dnes maju informacie neskutocnu hodnotu..
2. na FB je kolko ,.. 800 milionov ludi ?

3. dajte si tie dva body dokopy a zistite preco ma FB taku trhovu hodnotu ako ma ;)

livies

a ako sa to da zrusit?lebo som sa o to pokusala a nejako mi ten ucet ostal.po nejakej dobe som sa tam prihlasila lebo tam kazdy chodi, ale ked nebudem mat ucet tak sa neprihlasim chcem uz s tym skoncovat.

jajka19

FB som si zrušila pred 3 mesiacmi a môžem povedať,že sa cítim slobodnejšia...
Mám viac voľného času...a nestojím o tzv. priateľov ...kto chce,cestu ku mne si nájde aj bez ohľadu nato či na FB som alebo nie:)