Lacnejšia elektrická energia?

Elldir

Nie, osobne to neberiem, ja mám práveže rovnaký postoj ako ty :) Ale ponúkajú slušný zárobok a ak by to bola seriózna firma, ktorá nechce ľudí oklamať, tak možno by som to aj skúsil :) Nie každý možno vie o možnosti lacnejšej elektrickej energii :)

system

teda, neviem co ti ta firma ponuka ani aka je ani co tam buds robit, len ako prve ma napadlo to tak som to napisal. nemusi sa to tykat teba a neber to osobne :)

system

poviem ti takto. osobne takych ludi nemusim, ak niekto chce lacnejsiu energiu najde si firmy sam a necaka na nejakeho tipka ktory mu to pride ponuknut az domov. rovnako ako poistovaci, financni poradcovia, alebo ludia ktorui prezentuju vyrobky nemam tychto ludi v laske, mozno su uplne fajn v sukromi ale nepaci sa mi ze sa snazia odrbat niekoho len aby zarobili, a nepaci sa mi to preto lebo tito ludia zacinaju najskor na kamaratoch. jasne ak nema niekto pracu chyta sa vsetkeho, ale ja by som to nikdy nerobil.

Elldir

Ale je to aj drahé, možno sa to oplatí pri stavbe rodinného domu ale nám už teraz asi nie :) Ale pýtal som sa preto, lebo mám možnosť pracovať pre takú spoločnosť, ktorá ponúka lacnejšiu el. energiu, ale nechcem aby to bol nejaký odrb len :)