svokra ma rakovinu

Príspevok v téme: svokra ma rakovinu
biela

baby poradte.svokra ma rakovinu prsnika-je to zhubne,vratilo sa jej to z pred par rokov.problem je v tom,ze ma nema rada(byvam v zahranici)cize som pre nu "len cudzinka".nema ma rada,ohovara ma a niekedy ma vie tak vytocit,ze by som jej jednu capla.preto aj k nej chodim len "nevyhnutne".neviem ako sa mam teraz zachovat,ci za nou zajst,kupit kvety,alebo len tak.mne je to hrozne luto a aj si poplacem,ze ma tu rakovinu.ako by ste sa zachovali vy?vdaka....

delphia

tpch, moj svagor napriek lekarskej onko liecbe tiez zomrel. to teraz ma dla teba jeho zena ma lekarom vycitat ze oni im uverili a nakoniec ich liecba bola neuspesna a prd platna?

RNG

Zialbophu, na liecenie rakoviny nikto nedava zaruky a hoci mnohe doplnky pomahaju liecit lepsie, ako jedy chemoterapie, vysledok je aj tak ze len mala cast pacientov rakovinu prezije aj napriek ucinnym protirakovinnym doplnkom.
A znova opakujem, sem pisem len nazory roznych lekarov s uspesnym pouzitim doplnkov a inych alternativnych metod a len zriedkavo sem pridavam svoje vlastne laicke poznatky.
Ziadne doplnky nepredavam,moje obchody na Slovensku su uz vyse 3 roky neaktivne, ako som to uz x krat opakoval, takze obvinovat ma z toho, ze mam zisk s radenia je spinava loz.
Mozete sa hambit, ak ste toho este vlastne schopni vo vasom cynizme.

Zo Slovenska napriek poslanej hromade doplnkov do mojich byvalych obchodov som dosial nedostal spat ani halier, cela ta akcia bola z mojho vlastneho vrecka a zavrel som tie obchody, lebo som nemohol uz dalej znasat cistu financnu stratu a hromady inych problemov s tym spojene.

jajka001_

myslim ze nasilu sa vnucovat nie je vhodne, ak ta nema rada a nevychadzali ste, bude to nutene a neuprimne, odmietne ta aj tak. ale hlavne tvoj muz by mal mat zaujem jej pomoct, tak sa pripoj k nemu a povedzte spolocne ze cokolvek bude potrebovat nech sa ozve.

rora

RNG, preco si nedas tu mudrost patentovat? takych, co robia biznis este aj na tazko chorych ludoch, by som bila palicou po zadku

a teraz k teme, ja by som sa asi snazila spravat ako predtym, keby si sla za nou teraz s kyticou, mozno by nadobudla pocit, ze zomiera, myslim, ze by jej to na psychike nepridalo

mozno by som isla vtedy, ked pojde muz, spolu, a pritom sa jej spytat, ci jej mozes nejako pomoct, ze sa kedykolvek moze na teba obratit...

tpch

Moj pekny RNG, uz tu prednedavno pisal jeden chudak, ako si mu poradil nakupit doplnky za stovky eur a on aj tak na tu rakovinu zomrel. A ten chudak brat, co prezil, mal este vycitky, ze nieco spravil zle. Spravil zle, ze ti uveril.

RNG

Na rakovinu nepomozu ani kvety ani cokolada, ale rozne protirakovinne, pozri napr na
www.cancertutor.org
Ja osobne mam skusenosti s enzymami, betaglukanmi, citralom, graviolou, sangre de Grado, lapachom, ale protirakovinnych je velke mnozstvo.
Momentalne som si objednal aj lanovy olej(virgin, high lignans), ktory je tiez dobry na rakoviny, (protokol dr Johanny Budwig, 1 az styri lyzice zmiest s pol sialkou tvarohu, do penista)
Clovek nikdy nevie, ci sa v tele netvoria dlhe roky rakovinne miniaturne nadory, neviditelne lekarmi, a tie ked narastu do vacsich, diagnozovatelnych, obvykle je uz dost neskoro proti nim bojovat. Prevencia je tu klucove slovo, hoci aj v pokrocilych stadiach sa da rakovina vyliecit.

User_37597

isla by som no rozhodne by som jej nekupila kytiu lebo nema ziadny sviatok a ty si zena a veru vyzera to potom ze uz jej to chystas nedajboze (klop,klop,klop)na hrob.
skor s cokoladou a bud k nej velmi citliva.ale ak bude ona aj bez tak hnusna zober sa a chod prec.jej zatrpknutost zrejme odniekadial prameni a ty si to nemusis spiskavat.

inga2

a tvoj manžel chodi často za svojou mamou?
prečo ta nema rada?
vieš ja si myslim,že je hlupe ist teraz za niekym s kym si do teraz nenašla nejaku spoločnu reč ,len z lutosti.
onkologicky pacienti nemaju radi lutosť a teda nemyslim si že len onkologicky pacienti.
ak chces svokre ukazat teraz lasku chod na to pomaly,spytaj sa ako jej možeš pomoct a ak ju potrebuje a ty jej ju možeš dať ,tak nevahaj.
a ak byvaš v zahraniči,tak jej zavolaj ako sa ma ,co potrebuje a snažte sa byt obidvaja s manželom co najviac s nou a byt jej oporou.ked sa vrati choroba,objavia sa nove a nove metastazy,človek straca postupne chut s tym bojovat a jedine čo mu zostava je rodina a priatelia.