zelený výtok

Príspevok v téme: zelený výtok
norweg

asi tretí deň mám zelený výtok z pošvy, z čoho to môže byť, čo to je ? kvasinky, mykoza?? mycomax pomôže?nič ma nesvrbí, nepáli, len pri močení mám trošku pálivú bolesť- čo som si myslela, že mám zápal močových ciest a možno aj to, nejako sa to skopčilo spolu ...

budem sa snažiť ísť ku gynekologovi, ale zatial mi poradte takto prosím,dakujem

Dana788

ahoj, ja by som ti odporucila k tomu, co ti da gynekolog brat aj Wobenzym na posilnenie imunity a hlavne aby sa ti tie nejprijemne kvasinky nevratili. Poznam to z osobnej skusenosti a som rada, ze som to prekonala. Je to sice liek, ale kupis to v lekarni bez predpisu.

norweg

a čo sa týka tohto, dnes som si volala pre vysledky z min.tyzdna : masívny počet kvasiniek - všetko iné som mala v poriadku.
- že mám užívať probiotiká a odporučila mi aj candivax .

ktoré probiotiká sú tie najlepšie?

norweg

odpoveď:
Niekedy aj silná kvasinková infekcia môže spôsobiť zelené sfarbenie výtoku. Užitím Mycomaxu nič nepokazíte, kúpte si k tomu aj Gynoflor vaginálne tablety na úpravu normálneho pošvového protredia. Ak sa nebudete cítiť lepšie budete musieť vyhľadať gynekológa, nakoľko môže ísť aj o iný bateriálny zápal, ktorý si bude vyžadovať cielenú liečbu. Pekný deň

toto mi napísal dr zo stránky antikoncepcia.com

kosatec

Nič sa neboj, moja sestra to mala a to bola tehotná. Len choď k lekárovi, aby ti nasadil lieky. Držím prsty.

jankaaaaaaaaa

urcite to mykoza nieje. to bude nejaka vaznejsia infekcia asi. chod ku gyn., cims kor. uz dnes bolo neskoro, ked to mas uz tri dni preboha..