Chýbajúca polovička

Príspevok v téme: Chýbajúca polovička
Polovička

Mal som pekný život s človek, ktorému som zasvätil časť seba, ktorému som bol ochotný zasvätiť celý život. Spravil som ale na našej spoločnej ceste životom mnoho chýb, ktoré nás dvoch od seba oddiali. Začínal som si dlhšie obdobie domýšľať vo svojej hlave kopu myšlienok, ktoré sa nepodobali skutočnosti. Ktoré ma postupne začali rozožierať ako mravce svoju korisť, začal som kontrolovať, snažiť sa zistiť čo robí, držal som ju v klietke. Keď všetko skončilo tak som si uvedomil svoju chybu, ktorú som napáchal mojím správaním, ale i tak ostáva v mojom srdcom ako človek, ktorý ma naučil milovať, rozdávať lásku, tešiť sa z nej a prežívať ju.

Bol som ochotný investovať všetko, všetku snahu, a docieliť šťastie nás dvoch, ublížil som jej a veľmi ma to bolí, bolí ma to sedieť a pozerať von oknom či neuvidím prichádzať tú moju drahú polovičku, no zároveň mi dopadajú často krát slzy na dlaň, ktoré mi vravia, že všetko pominulo, že už ju nebudem môcť nikdy cítiť. :(

Chcel by som všetko čo som napáchal vrátiť späť, zmeniť sa tak ako som jej to slúbiľ, že to spravím. :(

Verím v seba, že dokážem zmeniť moje vnímanie a vidieť, že ten človek ktorý ma miloval ma miluje neustále. Teraz ma ignoruje, a na mobile ma zablokovala, veľa z vás si povie, však mala dôvod.

Som idiotom, ale idiot ktorý sa chce pre svoju lásku zmeniť, dokázať jej že ju ozaj Miloval, že je pre neho tá pravá a považuje ju za nu neustále.

Prosím váš poradte mi, čo robiť, čo spraviť aby som bol o krok bližšie k svojej zmene.

Prosím vás. :\"(

ivana45

Necitala som diskusiu, ospravedlnujem sa.

Polovička, si divny. Skus psychologa, ci nevidi cestu ako ti pomoct. Nie ziskat Ju, ale zmenit vlastne myslenie a prejavy. Jej uz daj pokoj. Preboli, skusis novy vztah a ten uz nekaz, prosim ta.
Nie som psycholog, ale vidim to blede a som rada, ze nepatris do mojho zivota. Sori.

Agnes999

Teraz sa tu kajas, sypes si popol na hlavu ale jediny dovod je ten, aby si ju presvedcil, ze sa chces zmenit, aby ti zase uverila, vratila sa k tebe a potom moze tvoj teror zase pokracovat. Poznam velmi dobre takych ako si ty. Potrebujes psychiatricku a psychologicku liecbu a to je na dlhe roky a zmenis sa s odbornou pomocou len vtedy, ak to naozaj budes chciet. Dost pochybujem o tvojich cistych umyslom, napises temu tam, kde to cita aj ona aby si myslela, jak moc si to olutoval a jak si sa zo dna na den stal svahnutim prutika lepsim. BrokenHearth ty sa k nemu preboha ziveho nikdy nevracaj, sije na teba budu, nespadni zas do tej pasce, co nevies, ze manipulatori a hysterici toto vzdycky pouzivaju ked citia, ze svoju obet stracaju, kajaju sa, slubuju, potom bude chvilu sekat dobrotu a za cas budes zase len stetka kurva a pica. Snazi sa ta zlomit, snazi sa podkopat tvoje sebavedomie, snazi sa ta presvedcit, aby si ty sama uverila tomu, ze naozaj si nemozna chudera a on je ten chudacik ktoremu by si mala byt vdacna ze to s tebou vobec vydrzi a keby ta on nechcel, tak urcite uz nikto!