Zhoršujúce sa akné

Príspevok v téme: Zhoršujúce sa akné
kreon987

Dobrý deň, mám vážny problém s akné. Za posledný týždeň sa akné prudko zhoršilo. Pred 2 týždňami som bol u kozmetičky ku ktorej chodím 1x do mesiaca. Najprv som chodil ku kožnej lekárke ktorá mi tie pupáky vytláčala mechanicky a akurát to velmi bolelo ale nevidel som nejaký rozdiel. Začal som teda chodiť kozmetičke ktorá nebola zástancom mechanického vytláčania, aplikovala mi na tvár "ovocné kyseliny" a po nejakej dobe aby som to povedal laicky akoby mi "vysávala tvár" bol to taký sosák s ktorým mi chodila po tvári. Mám od nej už od Eveline Cosmetics 3 prípravky na tvár, tonicum, krém, mydlo na dezinfekciu. Ďalej mám Pytiol, Contractubex, Juriš voda (nieje to žiadna voda od konkrétneho výrobcu liekov, kozmetička má známe sestričky ktoré jej to uvarili) . Je toho dosť ale akurát sa mi všetko zhoršuje. Prosím poradte mi pretože už som z toho po psychickej stránke na dne a nemôžem sa ani dievčatám pozerať so sebavedomím do očí a už vôbec nie do zrkadla. Ďakujem za všetky rady vopred. PS: Mám 17 rokov.

marianne99

Kreon kúp si B-komplex a aj zinok v lekárni, vyjde Ťa to spolu možno 4 eurá a každý deň užívaj, časom môžeš dávkovanie zmierniť na 1 tabletku za 2 - 3 dni. Pleť by sa Ti mala prestať tak mastiť.

kreon987

Začal som s detoxikáciou, doteraz som liečil následky ale nie príčinu prečo sa mi na tvári tvorí akné, čítal som že najlahšou cestou ako sa zbaviť toxínov je cez tukové žľazy aj na tvári. Každé ráno vypijem pol litra žihľavového čaju, veľa vody pijem v škole a dávam si aj často vločky na vyčistenie. Na tvár používam iba mydlo po ktorom je suchá koža, neviem prečo ale poslednou dobou sa mi strašne mastnie pleť a to je pre tvorbu akné bohužial vyhovujúce.

lenak

Mala som podobny problem. Po nespocetnych vysetreniach u koznej,aplikacii roznych lieciv , kozmetickych pripravkov bola som stale skoro na tom istom. Momentalne pouzivam produkt , ktory bol doporuceny na tychto strankach, zheng4 akne. Objednala som si ho cez e-shop. Moj stav sa stabilizoval, akne miznu , nove sa netvoria. K uspesnej liecbe je potrebne prisposobit aj stravovanie a dalsie veci.

jankaaaaaaaaa

urcite kozna lekarka, + krvne vysetrenie ci nemas nejaky problem v tele, vysetrit aj traviacu sustavu, skus si spravit nejaky detox

tpch

Liecit u lekara. Ked zlyhal jeden doktor, ist k inemu. Ovocne kyseliny dokazu sposobit aj skarede popaleniny, ak to s nimi kozmeticka nevie, alebo nema na to skolenie s certifikatom.