Ochorenie dýchacích ciest sa mi vrátilo

Príspevok v téme: Ochorenie dýchacích ciest sa mi vrátilo
Majqa141

Pred dvoma týždňami ma začalo bolieť hrdlo, bola som u lekárky, ktorá ma poslala na krčné a dali mi antibiotiká. Mala som aj zapchatý nos z čoho ma asi bolela hlava, pretože teploty som mala max. 37,1°. Po dobratí antibiotik čo mi nasadili som išla do školy a teraz sa mi to po týždni opäť vrátilo, ale už mám teplotu 37,5°a hrdlo ma už nebolí, len kýcham a mám silnú nádchu. Mohlo sa to vrátiť aj po tých antibiotikách čo som brala alebo to bude niečo vážnejšie?

Majqa141

ďakujem za pomoc:) bola som na odbere krvi a vyšlo mi zvýšené CRP a robili mi testy aj na tie chlamídie, ale výsledky budú až o mesiac. Ďakujem

RNG

ATB adresuju jedine bakterie, aj to nie vsetky. Na nestastie znicia aj dobre probiotika a tak daju nefer sancu rozmnozit sa nekontrolovane kazdemu mikrobu, na ktore nie su ucinne.
Takze napr aspergilus pneumoniae a ine dostanu "zelenu" a atb v tomto pripade skor poskodi, nez pomoze.
Viac pozri cez Google.sk zadanim rng, infekcie a podobne.
Odporucazm brat spravne davky citricidalu, kvapkat roztok aj do nosa, brat 3 x 200 mg carvacrolu z oreganoveho oleja, pripadne aj extrakt z olivovych listov(3x300 mg oleuropeinu), no a samozrejme napravit si [probioticku crevnu floru, kde sa vyrobi az 70% protilatok proti roznym infekciam, a tieto l;atky popuziva telo na svoju obranu proti roznym infekciam.

uhlie

Myslim, ze kto pride na to, co sposobuje tuto infekciu, zasluzi si Nobelovu cenu. Ma ju vela ludi a niektori sa toho nedokazu zbavit uz nikdy. Skus si dat urobit testy na Chlamydiu pneumo.