co so zivotom?

Príspevok v téme: co so zivotom?
Monii

zdravim, som obyčajné 16 ročné dievča, na rok maturujem. a myslim ze by som mala nieco zacat robit so svojim mizernym zivotom. ale aj ked sa konecne na nieco odhodlam, stale ma ubijaju rodicia. vzdy som nervozna, necitim sa dobre( tak nejak vseobecne, psychicky ) , neviem co so zivotom. vobec neviem co mozem od mojich nasledujucich rokov ocakavat, stale ma vsetko trapi. milujem psov, chcela by som im pomahat ale na to by som potrebovala veterinu, a tam je potrebna chemia a biologia co ja som uplny antitalent.. v skole ma ziadny predmet nebavi, cely moj zivot ma nebavi, stale ma vsetci buzeruju a mam toho plne zuby. neviem co mam robit :( je tu niekto kto by mi s cimkolvek co som spomenula vedel pomoct? dakujem pekne..

mimula

poradim, ak nevies co dalej..a ubija ta rodinka, zahranicie to isti..zmenis prostredie zazijes nieco nove, budes volna spokojna, nasetris si kus peniazkov, a potom mozes dojst studovat tu veterinu. Alebo zacni od sept. chodit do skoly tam, minim. rok na anglictinu, a potom si mozes i tam vybrat akykolvek odbor ktory tam mozes studovat. A podla mna je to i lepsie, zahranicne studium je ovela viac cenene nez to nase. Takze uuusmev, a do roka mozes bezat do zahranicia ;))

Gree_Poison

Monii - Nie si jediná komu sa nič nedarí. Moja rada je čas, koníček, väčšia zmena v živote a pod. Každý si musí nájsť niečo sám tak ako sa som sa odo dnes rozhodol zmeniť sa.
Good Luck

Monii

len na tu veterinu musim mat na vyvedceni stredoskolskom jednotky alebo dvojky z biologie a chemie a ja mam trojky, viem ze mi to nejde.. rozmyslala som ze by som mohla aj pedagogiku ale zase tolko makat, prist o nervy a taky maly plat.. ja by som si najradsej nasla nejakeho sikovneho a uspesneho manzela, s ktorym by sme mali velky dom so zahradou a v nej zopar deti a psov :) :D ak takeho poznate tak nas treba zoznamit :DD

jajka001_

monii, a nenechaj sa odradit tym ze ti nejaky predmet nejde, to neznamena ze skolu nezvladnes. treba to skusit, je super ze vies co ta bavi a co chces robit.

jajka001_

mctw, rodicia na teba nemaju cas?
musis si vybrat profesiu kde zarobis dost a nebudes musiet pracovat od rana do vecera. cize ucit sa , ucit sa...a aj brigadovat, zlepsovat si komunikacne schopnosti, hladat si priatelov lebo kontakty hybu svetom.

jajka001_

nechaj to plynut a uzivaj si svojich sladkych 16 :) dobre si rozmysli kam pojdes na vysku a ak ta bavia psy, tak sa im venuj. rodicmi sa nenechaj rozhadzat, mysli na buducnost, snaz sa byt uspesna aby si bola cim skor samostatna a zariadila si zivot po svojom.

mctw1st

Podobny problem. Som na strednej, ale netusim akym smerom by som sa mal uberat. Nevidim zmysel v tom cely zivot makat od rana do vecera a mat pre seba a svojich blizkych iba chvilku casu.