vegetariánstvo

watermelon

no ja by som chcela aj 2 roky dojcit, tak uvidime, co z toho bude. Tiez sa tvari v noci ako keby tyzden hladoval... a potom ten slastny vydych ked sa prisaje, juj to je krasne... a pre mna unavne

malediva

No moj prestal chciet v 11.mes. Ja som bola trosku sklamana, lebo som chcela aspon 15 mes., nechcel z prsnika vobec,zo dna na den, este v noci hltal ako najvacsi hlados a rano nic, tak som mu odsavala a davala z pohara, no a potom som stratila mlieko..

malediva

ja s nim mam vynikajuce skusenosti, je to zazracna vec, len to treba uzivat s trpezlivostou a nevynechat ani den, minim. 3mes. Rano na lacno, nepit nic teple na to, ja som vtedy uplne vylucila kojenecke pokracovacie mlieko, malemu to ani nechyba, prave naopak, nechce to pit.. Samozrejme som kojila tak dlho ako maly chcel..

watermelon

Vďaka ti, dá sa zohnať v lekárni? Škoda že nemôže byť ľudské... A teda máš s ním dobré skúsenosti, hej?

malediva

hej, to som pisala ja, je kravske, extrahuje sa hned ako sa krava oteli a nie je tam ziadna kravska bielkovina, ani mlieko, proste ciste 100% bio Colostrum od Biocol, tekute.. nechcem robit reklamu pravdaze. Maly ho bral 4.mes. My sme mali trosku komplikovane obdobie po ustipnuti kliestom, choroba neprepukla, ale maly bol zial infikovany, hotovy horor :( Ine ako kravske som v lekarni nenasla, toto stoji 35 € na 2tyzdne.

Iveta Michael

no ja napr. nejem kuracie ani hydinové mäso...totálne sa mi zhnusilo! ani neviem kedy a prečo...ale tak som k tomu dospela a som takmer vegetarián na 90% a jediné čo od masä zjem aj to zriedkavo klobásku bognár ked si urobím obložený chlieb s paprikovou pomazánkou a pár koliečok na to...a tiež zbožňujem hovädzí vývar aj špikovú kosť z toho ale inak žiadne iné mäso do úst nedám a aj preto mám asi veľmi nízky cholesterol až pod normu:)ale vajíčka mám rada na rôzny spôsob tak aspoň to by si mal mať pravidelne a možno sem tam nejakú morskú rybu..môj názor.:)

watermelon

Nooo vlastne som si nie istá či si to ty písala ze kupuješ dietku kolostrum keď je choré. Ak hej, to je kravské? Dík. Ak si to nebola ty, tak sorry.