Som tehotnaa?

Príspevok v téme: Som tehotnaa?
miaah

ahojy, potrebujem surne poradit.. mam strasne nepravidelnu menstruaciu tak 43,36...dni a nepouzivam samozr.antikoncepciu..teraz je to 33dni od menstruacie.. a ja mam presne pocit pred tym, ale nie som si taka ista.. som nervozna a mam bolesti v podbrusku..ako normalne,, ale je mi nejak zvlastne na zaludok..mozem byt tehotna?? pls...

danteee

chcem poradit mal som s partnerkou sexualny styk,ale este predtym som sa urobil len tak do nohaviic a ten styk sme mali asi az po7-10minutach ale pri nom som sa nespravil,mohlo sa stat aby otehotnela??ked sme to robili tak viem na 100%ze som sa nespravil akurad pred tym a je sanca aby otehotnela?dufam ze nieee,prosim poradte mi

emili2204

ahoj ja som tu uz pisala mam menstruaciu a ale mam priznaky tehotenstva pred odchodom do zahrinicia som mala pohlavny stik a odvtedy mi je blbo moja posledna menstruacia bola asi 2 dni neviem mozem byt tehotna aj pocas menstruacie?

xio

tehotná som ešte nebola, no z vlastnej skúsenosti viem, že výtok, ak je bez farebny, biely je normálny..to je v pohode.na to som sa pýtala aj gynekologicku, načo mi ona odpovedala, že ak by to nebolo, sex, milovanie by bolo bolestivé..lebo by som bola veľmi suchá.
takže ak je výtok čistý, tak je to ok.aj pred menzesom.
a nestresuj, tehotná isto nie si, čím viac budeš nervozna, tym pozdejšie to dostaneš.
ak si fakt taká nervozna, kup si tehotenský test, a za tri min. budeš vedieť.test si môžeš kúpiť tak od 60sk, myslím, že to nie je veľa.

miaah

prosim t a ty si vlastne uz bola tehotna ci? vies, lebo ze ci vlatsne ked by som bola tehotna..je vlastne vytok. alebo ako? nevies?

xio

to že nemáš ešte 18 nie je problém, ku gynek. začínajú baby chodiť okolo 15-ky, ja som začala skoro, mala som 12 práve kvôli nepravidelnému menzesu, brala som potom nejaké lieky na úpravu menzesu, nebol to hak, ale pomáhalo, fakt. potom som sa zoznámila s priateľom mala som 17, tak som si dala predpísať hak, bez problémov, nie je dané že musíš mať 18.

miaah

jooooj diik, ale no aj som rozmyslala, ale tak ja nemam este ani 18 a to je uz asi nieco .. proste ani neviem ze co a kde za doktorom, aj ked som uz raz bola koli slepaku

xio

ale, no nestresuj sa!!!jeden z dôvodov že si menzes ešte nedostala, je práve ten stres, rozmyšlaš nad tým kedy ich už dostaneš a tak..dookola, to aj preto.ak máš normálny vzťah, a lúbite sa mohla by si pouvažovať aj nad hak, má to svoje veľké vyhody. menzes dostaneš presne, a malá šanca že ostaneš tehulka:)
ja som mala tiež prob. s menz. začala som s hak a probl. boli preč, a mohla som si užívať aj priateľa:)
neboj, to sú len stresy