Meska mi menzes uz vyse 7 mesiacov

KristIIIna

Helena,

ja som napriklad panensku blanu nemala a gynekolog nemoze vediet, ci nie si aj ty ten pripad ;)

Kazdopadne, je nenulova sanca, ze si tehotna (nechcem strasit), ale pocula som o pripadoch, ked po otehotneni sa menzes dostavil 1-2 mesiace a dotycna to zistila neskor. Z tohto dovodu by som radila kupit si tehotensky test. Ak bude negativny (co dufam), zbehnes ku gyneko a zistis, v com je problem :)

Vela stastia! (Ozvi sa potom, ako si dopadla)

HelenaVesela

Mám pár otázok.Mám 14,ale už som mala pohlavný styk v tom je ten problém.Prosím neodsuduzjte ma hneď za to chcem len "normálne" rady,odpovede na moje otázky.
Už som ho mala veľmi veľa krát nie som tehotná lebo od posledného som mala už menzes,lenže teraz mi mešká už tri mesiace.Nemám vôbec pravdilné,meškali mi raz už aj 7 mesiacov presne. Chcela by som sa spýtať ako to napraviť,a či môžem ist ku gynekologovi aj bez matky a ešte to,že či sa môže dozvedieť že už som mala sex ked nemám petnásť ešte Ďakujem moc.

User_37597

Patya
TAK DO PRDELE NA CO SI SEM NAPISALA?ABY SI OZNAMILA LUDOM CO TI RADIA IST NA GUNDU ZE POJDES AZ PO VIANOCIACH??
si uvedomujes ze to nemusi byt len tym ze nemas pravidelny cyklus ale aj tym ze mozes mat cystu???

Lulu2011

si este mladucka, zoberu ti zrejme krv na hladinu hormonov, popripade usg na stav folikulov, zrejme ti este nedozrievaju vajicka-malo hormonov

leYla

Ja idem zajtra ku gyn.,lebo aj mne meskaju asi 3 mesiace a to mam 21. vysadila som totiz anti a mam teraz v organizme sarapatu.
preto chcem povedat,ze ak by ti v buducnosti lekar dal anti kvoli nepravidelnemu cyklu( to bol aj moj pripad - ja som v 17tich mala stale nepravidelne a malo) tak to neber,tvoj problem to nikdy nevyriesi iba zhorsi.

jankaaaaaaaaa

pokial si este nemala sex, tak jeidne co ti lekarka bude robit je nejake sono cez brucho a bude sa ta na nieco pytat. takze vysetrenie nebude nijako nepirjemne

User_37597

ale vsak ja sa nerozculujem..s mojich slov nemozes predsa vycitit nejaku emociu :D
ja len hovorim co si myslim a vies co nebola som nadsena ked som mala ist ku gynekologovy po tom ako som zacala sexovat.ver mi ze po case ti to bude uuuuplne sum a fuk ze ti ma nejaky doktor cumet do chachari.

Patya

ale dakujem,
bibisa, dobre dobre nrozculuj sa, ale velmi dobre vies ze ani ty si v mojom veku nebola moc nadsena pri slove gynekolog- gynekologička! :-)