Neviem, ako jej to povedat

Príspevok v téme: Neviem, ako jej to povedat
rb997

Dobrý deň, mám taký problém: Chodím do deviatej triedy ZŠ. Mám v triede jedno dievča, ktoré je veľmi ťažkej povahy(v škole je introvert ale mimo školy je taky extrovert, je hanblivá proste taká tajnostkárska...),ale aj tak po nej veľmi túžim už od prvej triedy. Nikdy som sa s ňou veľmi nerozprával, no práve teraz som sa s ňou nejak začal kamarátiť, som s ňou už celkom dobrý kamarát. No stále jej neviem povedať, že ju ľúbim. Niekedy som už odhodlaný jej to povedať, lenže ona začne vravieť o jej predstavách o chalanoch(tie predstavy sú odlišné odo mňa). Potom ma to prejde a nadhodím už inú tému...Proste niekedy mám pocit, že by ma aj trošku chcela ale potom sa to zvráti na úplne iné predstavy o chlapcoch...Toto dievča ešte nikdy s nikým nechodilo. Prosím poraďte mi, čo mám robiť...Či jej to mám povedať na rovinu, alebo to nechať tak...Ďakujem

vindicta

rb997: necakaj na moznost "medzi 4rmi ocami" :) ked sa mi niekto paci tak mu to poviem aj v dave :) ked to tak ona nema, tak to hned vies a zivot ide dalej... lepsie ako moznost: ona to nevie a chodi s inym a ja sa nato musim pozerat... takze "dotoho" zijes len raz! ;)

ivana45

rb997, mam pocit, ze ona tusi, ze sa ti paci a tara dve na tri. Je to akasi sebaobrana, asi nevie, ci to chce vediet naisto (uff :-), snad rozumies).
Skusila by som pouzit, co hovori, napr. "to, ze opisujes uplne ine typy, nez som ja, to znamena, ze ti nemam povedat, ze o teba stojim ?"
Alebo jej to napis. Mail, sms. Alebo romanticky - maly ale uplne neprakticky darcek (plysak, salka, nieco, co zbiera, co s na nu podoba, akoze ) + karticka s textom. Napr. sme kamarati. ale chcel by pre teba znamenat viac .. Nieco vymyslis.
Hlavne sa rozhup. Niekto ti ju zbali. Teda - nie pre teba :-)

rb997

Ale akým spôsobom jej to mám povedať? Chcem jej to povedať medzi štyrmi očami, ale nemám na to odvahu...naozaj neviem...

Deria

Ze ma take alebo onake predstavy o chlapcoch este neznamena, ze by ta nemohla mat rada, aj ked tym jej predstavam mozno celkom nezodpovedas. Predstavy je jedna vec a realita je druha vec. Ak si budete rozumiet a bude sa aj ona vzdy na teba tesit alebo vyhladavat tvoju spolocnost, moze z toho vzniknut laska. Tvrdis, ze sa nekamaratite dlho. Uvidis, ako sa bude k tebe dalej spravat. Urcite vycitis sam situaciu, kedy jej to budes moct povedat.

jaj jaj

no keď sa jej to neopýtaš možno ťa to bude štvať ešte nejaký ten čas a možno ešte dosť dlho. No mal by si to urobiť tak aby ti to sama dala najavo. Vtedy by to bolo ľahšie. Snaď by to malo byť pri nejakej príležitosti napr. na diskotéke ak sa naskytne, že tam budete obaja a môžeš ju pozvať tancovať. Alebo jej môžeš napísať list ak sa jej to nevieš opýtať priamo.