Vyrážky okolo nosa

Príspevok v téme: Vyrážky okolo nosa
nikol_s

Mám 16 rokov a nikdy som nemala problémy s pleťou. Nepoužívam žiaden makeup ani krémy. Asi pred mesiacom sa mi začali robiť okolo nosa malé červené a suché vyrážky. Dnes som si všimla, že ich mám už aj vyššie. Máte niekto s takýmito vyrážkami skúsenosti? Môže to byť aj prejav alergie?

gabča

To iste, ale ja si to iba kazdy vecer cistim vodou na cistenie pleti, nezmyzli, ale ani sa nerozsirili. nie je ich az tak vidno, ale z blizka ano. ja to mam uz asi od 10 rokov.

hahha

Mam to iste začalo to asi dva týždne pred vianočnimi prázdninami okolo nosa mam červenu suchu pokošku natieral som si to každy den ustupovalo to ale ako som si to nenatrel zase bolo to iste.......................... niekto radu ? mam isť stým ku kožnej ?

123bjk

mam 11 rokov a mam ten isty problem pomaha mi krem skin cap ale ako nahle ho na dva dni prestanem pouzivat vyrazky sa zase objavia.

aisha5

Kedze je zima, tak predpokladam, ze vela smrkas. Mas jeden kapesnik, ktory pouzivas stale? Alebo pouzivas nejake servitky, alebo nieco, kde sa mozu mnozit bakterie? Aj toto moze byt problem. Mozes si sama takto zanasat bakterie a ani si to neuvedomujes...

tpch

Kuterid je hormonalny pripravok, ktory sa na tvar nesmie pouzivat pravidelne a dlhodobo. Takze ak sa chces dopracovat k atrofii koze, popraskanym zilkam a inym komplikaciam, pokojne natieraj aj nadalej a cim castejsie, tym lepsie...
A si taka nezodpovedna, ze to este poradis aj inym ludom, pricom vobec nemusia mat (a asi ani nemaju) rovnaku chorobu ako ty.
Truba si.

alergiia

ahoj mám podobný problém používam kuterid je to masť ktorá pomáha...možeš mať alerigiu na čokoládu a arašidy ako ja kuterid pri častejšom natiraní pomaha :)