PO operácii nosnej priehradky-dýchanie

Príspevok v téme: PO operácii nosnej priehradky-dýchanie
Alicas

Ahojte. Mám 24 rokov. Mala som problémy s dýchaním raz jednou dierkou a aj druhou-striedavo! Absolvovala som septoplastiku priehradky. Už mi vybrali aj tie plasty z nosa. Ma byť výsledok badateľný hneď? Mala by som mať hneď obe dierky voľné? Lebo zatiaľ je to také kadejaké, mám stale upchatú jednu dierku a strieda sa mi to. Je možné, že výsledok sa nedostaví žiadny? Strácam nádej, že som sa dala zbytočne operovať.

Alicas

Mne chirurg odporučil preplachovať si nos destilovanou vodou s morskou soľou ( na liter prevarenej vidy 1 lyžica soli) a po vybratí tých plastov mi ORL doktorka predpísala NISITA masť.

Katka333

Po mesiaci by sa ti malo lepšie dychať ešte to maš vo vnútri opuchnute. Ja som bola tiež na takejto operácii. Skus si davať vibrocil kvapky tie mi poradil chirurg v začiatkoch po operácii

jajka555

ahoj, ja som bola na operacii nosa v januari. robili mi komplet vnutro nosa a poviem ti pravdu, dlho sa mi to hojilo. mozno aj dva mesiace som este nedychala naj, urcite bolo citit zmenu, ale este to nebolo ono. chce to cas, kym sa ti to vsetko zahoji. aj ked, zas jedna dierka je v porovnani so stavom pred operaciou uplne super, a ta druha, co som ju mala dobru sa mi zda, ze je horsia. takze tazko povedat ako to bude u teba, hlavne nestresuj a bud trpezliva.