(Ne)papanie vz strata chuti do sexu

Príspevok v téme: (Ne)papanie vz strata chuti do sexu
gre_ta

Zdravím, baby chcela som sa spýtať hlavne vás, ktoré lietate vo všetkých jediacich nejediacich problémoch... Myslím, že nie je rovno mojím problémom anorexia či bulímia, no asi dva mesiace mám už niečo porobené so žalúdkom a nedá sa mi poriadne papať... Vždy bola skôr nymfománia môj problém, no čím dlhšie nejem tým menej mám chuť na sex. A aj keď už, príde mi to vždy také nasilu, neprirodzené... Môže to byť prepojené?

zuzankaaa

Ahojte,
ja si myslím, že to prepojené je. Nie je to ale tak, že čím menej ješ, tým máš aj menšiu chuť do jedla. Všetko je to o tom, ako dievčatá s PPP vnímajú svoje telo. Anorexia/Bulímia sú psychické poruchy, dievčatá nenávidia seba, svoje telo a preto nechcú mať sex. Neznesú , že by ich chlap chytal atď., lebo sa im ich vlastné telo nepáči. Je to skôr prepojené takto. Nie je to preto, lebo málo ješ, je to o tom, ako vnímaš svoje telo. Viem to z vlastnej skúsenosti. Keď som sa ja začala mať radšej, prišla aj chuť na sex. Už mi moje telo neprišlo také škaredé... Chápete:-)

Paige

ťažko povedať, viem, že rôzne výskumy a zistenia tvrdia, že anorektičky nemajú chuť na sex - takže niečo so stravou to asi mať môže. Tiež je pravda, že ja som bulimička a tú chuť tak isto nemám....neviem teda či je to tým, ale tie prepojenia tam sú, takže je to možné...
Táto moja odpoveď ti asi moc nepomohla :D ale aj tak ;)