Chcem sa zmeniť

Príspevok v téme: Chcem sa zmeniť
geco

mam jeden problem....pred dvoma rokmi som bol sikanovany,kazdy ma bil,hadzali mi vecami do kosa a tak....
neviem ci to je preto,ale strasne som sa povahovo zmenil...zacal som tvrdo posilovat,cvicit box,proste som na sebe tvrdo makal den co den....zacinam byt agresivny ale neviem to ovplyvnit....kazdeho bijem teraz ja pre kazdu blbost a postupne tym stracam kamaratov pretoze sa ma boja a nechcu mat so mnou radsej nic.....teraz by som uz nemal problem nikoho prebodnut nozom alebo dobit k smrti,proste som neprekonatelne agresivny ku kazdemu,kazde druhe slovo co poviem je nadavka,ucitelom odvravam,jednej ucitelke som pretoze mi dala trojku prepichol na aute vsetky gumy,dalsej som dal do zamku na jej dverach sekundove lepidlo.....proste teraz uz neznesiem nic ani krivy pohlad,ani pol kriveho slovicka,proste nic....je to nejaka psychicka porucha?da sa to liecit?cim to moze byt?

katty19

ahoj geco! čítala som tvoje príspevky na Slobode. úprimne, urobil si mi nimi veľkú radosť, konečne, akoby som viac precítila tvoju krásnu dušičku. prosím, príď častejšie, bude nám spolu fajn, nechcem, aby si sa trápil, určité veci treba proste rozdýchať. srdečne ťa pozývam.

brunuska

Katuska mi prikazala ze ta mam pozvat do jej temy geco...a ja sa jej velmi bojim lebo ona ma velmi bije!tak pod prosim ta!!! :-)))

geco

milli...zne to mudro no skutocnost je ina.....ked das dakomu priestor aby ti robil zle tak ti ho robit bude len a len viac....mam to z vlastnych skusenosti,netreba si skakat po hlave, inak budes ponizovany....
kaitan, hm ak chces tak mi daj svoje icq a ja ti napisem,ale suhlasim s tebou ohladom tych bojovch umeni...
aj ked to karate je zly priklad....

kaitan

Cau gecko,ale sak ked vies ze je to zle tak preco ublizujes ked si to uvedomujes ? Od toho si clovek aby si sa vedel ovladat a kontrolovat,ako ak ti chyba len vezenie,raz niekoho dobijes a ides dnuka.A este by som aj zakazal hocikomu boxovat a karate a podobne veci,kazdy kto chce ist na bojove umenie by mal mat odporucanie od psychiatra ze je ok.Gecko daj mailik

milli

Skutocne, vela dobrych rad... predsa si vsak myslim, ze fyzicku silu by mal clovek pouzit len v krajnom pripade a len v rozsahu sebaobrany. Na druhej strane je pravda, ze clovek pri ataku straca casto kontrolu nad sebou a obrana sa v navale bezmocnosti a hnevu lahko moze zmenit na utok - vid pripad "vin diesel" (nech mi to prepaci). Radsej zastavam princip: mudrejsi ustupi - provokaterom sa vyhybat a na provokacie nereagovat.

ejha fiha

keby bola na tvojom mieste presne to by som robila ja.Svoje si prezil a citis strasnu sebalutost..ja som dievca inac a kazdy si o mne mysli,ze som ticha hamblivka a vela veci v sebe dusim.,ale ked vybuchnem ludia utekajte:) na internate som zmlatila do krvi jednu blondavu fiflenu,co do mna vyrivala a odvtedy ma predomnou taky respekt, moje predosle miesto prevzala na seba:)))

natalia222

Ahoj.Aj podľa mňa si do pohody chalan.A to, ako sa správaš je prirodzená reakcia na to, čo si prežil.Ale nie je to správne, to vieš aj ty sám. Preto ti aj ja odfporúčam návštíviť psychológa a ten ti určite pomôže stať sa opäť takým človekom, akým aj naozaj vo vnútri si, len to nedávaš najavo. Veľa šťastia...