Som neštastná

kača

Ty kokso mne sa snáď sníva, že dievčatá v dnešnej dobe takto úboho premýšlajú a myslia si, že majú snáď princa na bielom koni a urobia pre nich všetko.
Prosím ťa smiem vedieť koľko máš rokov?

Lela

Daduška, si žena a môžeš si určiť kedy ako a kde sa budeš prvýkrát milovať...
Nemyslím si, že tvoj partner je dostatočne zrelý a citlivý na prvé milovanie s pannou a dievčaťom, ktoré by ľúbil. Podľa mňa mu ide iba o sex a nič viac. A vieš, čo budeš mať z tohoty? Nič, pretože strach ti nedovolí naplno si vychutnať prvé milovanie a je veľká pravdepodobnosť, že ťa to bude bolieť. Dievča zlaté, prečo si svoje panenstvo nenechaš pre chlapca, ktorého budeš skutocne lúbiť? A aj on teba a bude ochotný čakať pokiaľ sma nebudeš presvedčená, že sa chceš milovať. Ak o sexe nevieš nič, tak ho neskusaj...Budes mat este dost casu. A hovori ti nieco ako pohlavne choroby, ci nezelane tehotenstvo? Viem, co ti vravim a s tymto chlapcom to budes len lutovat...

samotqa

"Zajtra si to skusis je tam velka postel." ???? to co je??? pane boze? ja by som mu prinajlepsom jednu strelila. moja,ked si nesi ista, tak to nerob, lebo budes len nestastna. ako dlho ste spolu? kolko mate rokov? ked budes taka vystresovana ako sa javis z toho, co si napisala, tak to moze dost boliet. lebo nemusis byt vdaka stesu dostatocne vlhka. fakt nerob to len preto, ze to chce on alebo preto, ze si myslis ze by sa patrilo. sprav to, ked budes naozaj presvedcena, ze to chces. ver mi, viem o com hovorim. moje po prve bolo dost o nicom. v 19 rokoch. a teraz si myslim, ze som mohla kludne pockat. na nekoho lepsieho a na cas, ked budem na to naozej zrela a fakt presvedcena, ze to chcem (a to je tak asi posledny rok, dva mojho zivota - mam 24).

durka

suhlasim s ifkou. prvy sex je len raz v zivote, tak si ho nepokaz tym, ze to urobis len preto, ze to chce tvoj priatel (ak to je tvoj priatel). a ozaj, kolko mas rokov? a on??

ifka

no neviem mne sa to nezda, ze ti to len tak oznamil, ak mas z toho obavy a nerpijemny pocit, mozes to kludne odmietnut...a porozpravat by si sa mala hlavne s nim...hlavne on by sa mal o teba zaujimat, byt citlivy a ohladuplny...porozpravaj sa s nim o tom urcite urcite...lebo je to o dvoch a preto to by ste to mali riesit vy dvaja...a fakt, ked nebudes chciet, povedz mu to ... vela stastia :)

kača

A aký máte medzi sebou vzťah keď tvoj "milý" ti v podstate tak dôležitú vec oznámi takýmto spôsobom?????? A vôbec Ty máš aj nejakú hrdosť alebo si na neho odkázaná ? Nejako tomu celému nedokážem pochopiť.
Ja byť na tvojom mieste tak si skôr pýtam radu ako sa možno čo najskôr zbaviť takého exota!!!!!!!!!!!!!!!

och

tak ale ty nemusis ked neces..podla mna by si nemala s nim spat ak to sama nechces..a mna to napriklad nebolelo no ale co mi vraveli tak bolelo a tiez som nevedela co robit ale to prislo niako samo

daduska

mila durka on mi to oznamil akokeby nic ze : Zajtra si to skusis je tam velka postel. A koniec...porad prosim ako to prebieha?