Fotky byvalej

Príspevok v téme: Fotky byvalej
Veronika429

mam taky problem
moj priatel mal priatelku asi pred rokom sa rozisli. My dvaja sme zacali spolu chodit asi vo februari tohto roka. celkom nam to islo fajn, az dokym som nenasla fotky jeho byvalej v pocitaci, ako aj sms ktore mu ona predtym posieala.Jeho odpoved na to bola, ze nemal cas si spravit poriadok v pc. Po lete som sa vratila naspat,a myslela si, ze ked som bola prec, mal dost casu na spravenie poriadku si v pc, ale fotky ako aj sms tam stale su, len presunute do ienho priecinka. Nechapem, co mam robit

shygirl

moj už teraz bývalý si od začiatku vzťahu SMS-koval s bývalou, stretávali sa, posielali si nechutné fotky. Odpustila som mu, lebo som chcela byť s ním naďalej, prisahal mi, ako s ňou skončil, lebo ma miluje a chce byť so mnou. po ďalšom pol roku som sa dozvedela, že spolu spali a nie 1x, načapala som ho s ďalšou, o dosť staršou babou od neho, čo už prekročilo hranice. Vykričala som mu všetko do xichtu, poriadne mu vlepila a rozišla sa s ním. Donedávna ma prosíkal nech sa k nemu vrátim, že sa zmení, no vďaka jednému veľmi dobrému človekovi som si uvedomila, že hoci by sa mohol zmeniť na chvíľku, časom by to robil o5. Btw. tiež mal dosť dlho veci od nej v izbe, až keď som mu asi 10-ty krát povedala že mi to už naozaj vadí, tak to niekam schoval. Takí ľudia sa nezmenia.

wazzaby

a reci ze "neviem co mam v PC" im zeriete? este ked to povie niekto, kto je na PC kazdy den (teda secti) a ITckr.

ty kokso, vam tlacia do hlavy take kleraby, ze potom volite fica, mna picne z vas.

akoze uplne vazne, to co je toto za haluz :D este dobre ze neni u nas moda mat odev byvalych niekde na stene, a "nevedel som o tom" to je tak nrutalne lacna vyhovorka, ze dovi dopo.. nechapem, ako moze na totok niekto skocit :D

wazzaby

minulost neminulost, nema sa zit minulostou !!! to ste uplne mimo secti?

takze fotky byvalej by som odstranil a kaslal na nu, tak jej treba, ked o mna prisla..

keby o mna prisla mojou vinou, ano, potom sa mozem lutovat a plackt nad foteckmi

ale ked jej vinou, moze ist do prdele meterej, nie som tak lacny, by som s lutoval nad tym, ze ma nejaka cundra nechala. takze tak.

nathalia77

kašli na to,lebo to budete dlho riešit,a on si aj tak urobí čo chce-bolí to viem,ale snaž sa byť milá,priatelská,možno lepšia ako ona,inak ta to zožieranie zničí,poznám to-zažila som to.

tha ved ja

Ja som našla v priateľovom počítači, s ktorým som už skoro tri roky, v rovnakom priečinku nahé fotky mňa a jeho bývalej....čo si mám o TOM myslieť???

User_37597

mucha.
A co ze ich vyuzije pri volnej chvili?nech si onanuje na kom chce pre mna za mna aj na fotke hovna.pokial ma nepodvadza s inou nemam co riesit.ty budes asi jedna s tych co svojmu partnerovy zakazuju sa pozdravit aj vlastnej sestre lebo to je zena vsak ze? ;)

mucha.

Je to obyčajný klamár, pokrytec! Stretla som sa s podobným prípadom a takýmto typom sa nedá veriť. Jednoducho ho vzrušuje aj jeho bývalá a pri voľnej chvíľke fotky využije...

ufinka

moj byvaly, s kt. som bola niekolko rokov a sme od seba 2,5 roka a podotykam on ma uz 2 roky dalsi vztah ma stale moje fotky, ci uz na fB alebo doma .. rovnako aj ja mam nase spolocne a aj jeho fotky v pc ..ale neriesim ich ..su tam a hotovo .. cize to neries ani ty a nestresuj sa tym .. nic tym nedava najavo ..

Agnes999

Zbytocne sa tym netrap, pokial ju nijak nekontaktuje, tak si zbytocne vyrabas problemy. Ja mam fotky s mojim byvalym tiez v pc a nie je to preto, ze by som ho lubila ci chcela, ale prave preto - ze ho uz mam v pazi tak mi je to fuk. Myslim, ze chlapi maju uplne bezne fotky so svojimi byvalymi v kompoch, mnohe zeny asi tiez.

jankaaaaaaaaa

moj priatel mal tiez jednu fotku s byvalou na FB... :D a len tak som sa ho spytala ci si ju nechce vymazat.. tak povedal ze ani nevedel ze tam je, a hned ju vymazal..