Stuzkova

sign

kamoska bola tiez tak zladena s frajerom na stuzkovej. ona mala zelene saty on klasicku bielu koselu a zelenu kravatu. a vyzeralo to dobre. Aj ked nebudete spolu cely vecer, fotit sa budete a to bude az moc zelenej+ nevynikne stuzka :)

jankaaaaaaaaa

u nas sa nekupovali darceky. iba dievcatam nejaky kvietok.. ale ked silou mocou chces darcek, tak nejaky naramok.. alebo take nieco.. ale podla mna nemusis

janaks

tak nebudeme spolu cely vecer.to je pravda.ale ked sa skonci officialny program, tak spolu budeme.takze zladeni byt musime.A no neviem, na googli som si vyhladala nejake clanky, tak vela ludi pise, ze sa patri kupit nejaky darcek.tak teraz neviem no.

jankaaaaaaaaa

zelena kosela , zelena kravata, tvoje zelene saty? to urcite nie. ked chces aby bol s tebou zladeny, nech si da klasicku bielu koselu a zelenu kravatu. alebo naopak

bibi123

dar sa nekupuje ziadny(az za zlozenu maturitu, pripadne skor az na promociu su dary vhodne), zladeni byt nemusite, lebo aj tak nebude cely vecer pri Tebe (aspon my sme to tak mali, ze este aj oddelene sme vecerali-vsetci spoluziaci spolu, studenti prisli skor ako hostia,..)