Ako odstrániť tmavú farbu, keď B4 color remover nefunguje?

Príspevok v téme: Ako odstrániť tmavú farbu, keď B4 color remover nefunguje?
suns

Ahojte kočky, prispela som síce do témy B4 color remover, ale potrebujem poradiť :)

pôvodne som špinavá blondýna, pred 2 rokmi som si začala farbiť na tmavo ( super zmena :) postupne mi však farby začali chytať do tmavohnedej.. vždy som si nafarbila vyrastajúce blond korienky, ale ostatné vlasy už zostali iba tmavé.. skoro čierne..
teraz ma to však prestalo baviť a rada by som sa vrátila späť na blond..
po sledovaní youtube a rôznych iných fór a recenzií som natrafila na B4 color remover..
pred týždňom som použila 1 balenie, pri vyvíjaní som mala vlasy pri korienkoch oranžové a spodky bordové.. avšak po zmytí = nič.. stále tmavá hnedá, myslím, že vrchné pramene išli o 1 odtieň dolu..
dnes som aplikovala ďalší B4 - výsledok? pri vyvíjaní boli vlasy pri korienkoch už mojej pekne pôvodnej farby a konce gaštanovo hnedé, a po zmytí = od korienkov asi 2 cm blond, celkový odtieň trošku do červena, ale konce a spodné pramene stále TMAVÉ ! už neviem, čo mám robiť.. pri B4 je najdôležitejšie zmývanie.. a ja som poctivo 30 minút stála v sprche a nič :(
vyzerá to tak, že ten tmavý pigment je tak zažratý do môjho vlasu, že to asi nepôjde tak ľahko dolu !
ak Vás napadlo postupné premelírovanie - to už som skúšala, ale keďže som v Londone, hair-stylist tu stojí strašné prachy a doma sa mi s tým nechce hrať - buď čiapka alebo alobaly - neviem si to spraviť tak, aby to vyzeralo dobre !
Mám doma L´oreal (čo sa týka farieb na vlasy, používam iba túto značku) Bleach - teda zosvetlovač, pôvodne som si ho kúpila s tým, že si s ním spravím melír (ale to naozaj nezvládnem), tak jediné riešenie vidím, že si dám na celé vlasy zosvetlovač, teda vytiahnem ten tmavý pigment takto, no a mám kúpenú blond farbu l´oreal ( dúfala som, že ten B4 mi dnes tú farbu stiahne a že sa hned zafarbím na blond ), takže na tie zosvetlené vlasy by som si potom dala túto blond farbu..
Je mi jasné, že budem mať zničené vlasy, ale mám pocit, že inak sa to nedá.
Momentálne mám asi 1cm vyrastené svoje blond, vlasy mám stredne hnedé a v tom taký medový melír .. takže jeden zmätok :) potrebujem s tým urýchlene niečo spraviť - tmavá už nechcem byť a tuším, že inak, ako s tým zosvetlovačom to nepôjde..
STRAŠNE DLHÝ PRÍSPEVOK !!! :)
ale budem rada za všetky Vaše rady a komentáre :)
ĎAKUJEM
o mesiac letím domov na oslavu, dovtedy by som už chcela vyzerať normálne ! :D
dik :)