IP adresa verejná - Antik

Príspevok v téme: IP adresa verejná - Antik
trixiB

Urgentne musím zmenit IP adresu,mám ju statickú od dodávatela ANTIK.NAjlešpie by bolo zmenit dodávatela a mat router teda dynamickú Ip adresu,avšak v antiku to nie je možné,len verejná Ip adresa pýtam sa aké má výhody a nevýhody verejná IP adresa.

Dodávatela nemožem zmenit kedze antik ponuka telefon a nejaké zlavy a doma to chcu ponehcat žial.

Dovod prečo musím zmenit Ip je že je moja činnost na nete je nonstop monitorovaná zdá sa.Prv ma roky sledovala policia aj na nete dufala som že už prestali ale zas už len na nete nehcápem prečo??Len čo som vykročila z bytu už mi boli na stope dokonca na kurzy poseilali svojich pozorovatelov vždy iného inú,prečo? pre koho je zaujímavý taký sivý nepodstatný človek ako som ja prečo?

dostávam spatné reakcie na moje odzenté udalosti v mojom počítači.

Ak nemožem zmenit dodávatela žial,má vobec zmysel menit adresu na verejnú? uchráni ma to vobec?Ja si nemyslím,a policia má na to svoje prostreidky aby si am zas našla,nehcápem prečo mi to robia ved je dost zločincov,prečo mne?????

Je to pre mna nesmierne psychicky vyčerpávajuce, ten fakt že niekto nejaký ludia vedia o mne a mojom súkromí tak vela.Nikdy nikto o mne nič nevedel, nerada sa otváram, a niekto zrazu tak vela vie o mne.

alebo mám zas napísat na MV a ich zas poebu ako som to už spravila?

Ja ako jediné riešenie vidím zmena dodávatela + router dynamická ip však????

tekeres

ak chceš byť anonymne na internete, môžeš buď využiť nejakú VPN službu - trafficcost.ru alebo internetový prehliadač TOR. Veľa štastia.

Prezyvka055

H30cker -> gratulujem, vyhrabal si 5 rokov staru temu. Btw TOR je FBI honeypot. Minimalne vacsina exit nodov.

H30cker

ak chceš byť anonymne na internete, môžeš buď využiť nejakú VPN službu, alebo internetový prehliadač TOR. Veľa štastia.

bibi123

aby bol cloveku monitorovany PC nie je az tak nieco nezvycajne. Maju system, ktory vie odhalit, ked sa niekto sprava podozrivo-napr casto vyhladava informacie o drogach, ako sa pripravuju, alebo navstevuju extremisticke stranky. Potom sa na takychto podozrivych ludi zameraju... Napr. my mame suseda, ktory patri momentalne k najsilnejsej skupine, ma odpocuvany telefonat, aj ho chodi "nenapadne" sledovat kriminalka...
trixi-ale bez vetra sa ani listok nepohne, musela si mat uz v minulosti problemy so zakonom!!!

trixiB

že ako som zistila že ma sleduje policia? mám vyvinutý šiesty zmysel,som velmi empatická a viem vychádzat z myslenia druhých ludí vidím o dva kroky vpred viem kto čo prečo hovorí ako myslí,prečo to hovorí,len nidky nereagujem. Napr na kurz mi poselali vždy nejaku alebo nejakého iného od zač som to vedela všetko vycítim absolutne všetko.ked som prešla z jdeného do druhého už mi boli vstope proste videla som ako ma sleduju.mala som odpočuvané telefony a podla toho vedeli napr kedy kde idem,či som išklak psriatelke spat, už ked som odchádzala už malý špicel tam atd.

Viem pre niekoho sa to bdue zdat že som chorá ale nie som ot je pravda.som inak chorá.Proste previdím cez veci len nereagujem vobec a nikdy.

trixiB

takže zbytočne si budem menit IP len ak by som použivala proxy chápem dakujem.

nie ot nie je praranoja žial, už ma v živote nesleduju ale vela som si musela vytrpiet, poniektorý z nich sa mi predtým dokonca ukazali aj v kamere a potom ma sledovali čia čakali napr na železnič stanici, či rped nemocnicou, netrpím žiadnou paranojov,len mne nikdy nič neujde,je to pravda.

teraz ma už nikto nesLeduje,OD KEDY SOM NAPíSALA NA mv , len na internete v živote už nie,nechápem pre koho je to zaujimavé,dokonca koli mne je niekto schopný a vymysliet tému aby ma vyprovokoval,velku škodu mi sposobili, medzi nimi boli aj známy ktorý ma poznaju od detstva,nasadili na mna kameru obklučili babkin doma v mojom byte na chodbu dali kameru kukátko nechcem to rozebávat, ale mala som z nich u plné zuby aj na dovolenku mi sposlali špicelku z nami bola na izbe,deti byvalých udavačov pracuju pre police v civile.

viem zdá sa to smiešne ale je to pravda,len mali smolu lebo mne nijaký špicel neušiel a od samého začiatku som to vedela.

PROSIM NEREAGUJTE