Problém s vagínou..

Príspevok v téme: Problém s vagínou..
Mia1987

Proosím vas potrebujem poradiť važne už neviem čo mám robiť...s partnerom žijeme spolu sexualne už vyše 2 rokoch a vždy sme mali problémi teda hlavne ja..Najskôr to boli kvasinky čo dostal aj môj priatel brala som canesten mastičku aj tabletu...potom sla mama so mnou na gynekologiu...ten tiež povedal že kvasinky tak mi dal dalšie všetko som brala a vtedy bola uplne genialna proste ma nebolela ani nič ...milobvali sme sa nebol problém...až zrazu kramy.....brala som to ešte aj tak (tablety na vkladanie a mastičku),partner si tiež daval mastičku...a zrazu po menzese mi ostala strašne zapalená že aj na dotyk ma bolí, same vyražky mám aj na zadných partiach... červené a je stašne suchá :( prosím ja už fakt neviem čo robiť :( nemáte ženy nejaky spôsob alebo hocičo čo pomôže, nejaké rady...a sprchujem sa každy den, spavam bez noahvičiek (priatel tiež nieje humusak, je až moc čistotný..) ... Je mi doplaču Je mi doplaču Je mi doplaču ani s priatelom už dlhšie nespavam(iba s prezervatívom) cca 1-2 týždne a bojím sa že ho to omrzí aj ked je velmi ohladuplný... Prosím...velmi pekne dakujem za rady Je mi doplaču Je mi doplaču Je mi doplaču OMG!

jklmno

Prosim o pomoc mam zacervenanie vaginy, velmi ma svrbi , pri cikani problem nemam a mam aj staleho sexualneho partnera

evae

Ahoj, pokud máš problém, jako já, s velkými stydkými pysky, tak se podívej na www.velkestydkepysky.blog.cz .....tato stránka mi hodně pomohla :) třeba pomůže i tobě :)

elza77

asi si este moc mlada na sex. zivot a telo takto reaguje. a pokial viem, pocas menzesu sa lokalne lieky nedavaju. vsak vas vztah nemusi byt zalozeny len na sexe, uvidis ze bez sexu si budete vzacnejsi

soffa

vyluc uplne cukry,cokolady,biele pecivo!zmen zivotospravu.tiez nie je dobre sa kazdy den sprchovat.posva musi mat svoje ph prostredie!teraz nechcem aby si si myslela ze sa mas sprchovat len raz do tyzdna;-)))nasad si probiotika,na crevo,tiez to ma suvis.a hlavne nepanikar,vsetko sa da vyriesit.hlavu hore.