Používanie lampy Solux - vedľajšie účinky...

Príspevok v téme: Používanie lampy Solux - vedľajšie účinky...
Simonka :)

Dobrý večer, som 30-roč. žena, ktorej nastali problémy po použití tejto lampy, skúšala som to na svojom zdravom synovi (6rokov) a po 2 týždňoch sa prejavili určité príznaky, ktoré by nemala táto lampa mať. Začala ho bolieť veľmi hlava, mal závraty, porušil sa mu metabolizmus (rýchlo priberá), porucha reprodukčnej sústavy, čiže pohlav. orgánov (vťahujú sa mu do brušnej dutiny semenníky aj penis), porucha krvného obehu (pálenie v rukách, nohách, pohlav. orgánoch...), porucha nervovej sústavy (mykanie rukami, očami samovoľne), porucha zraku - šedý zákal, tieto isté problémy nastali aj mne. Bola som s tým už asi u tucta lekárov, nikto mi z nich neporadil, čo mám robiť, nikto mi s tým nevie pomôcť, lebo nikto o tom nič nevie...Prosím Vás o pomoc! Súrne!!! Ďakujem!

domca9999999

Ahojte, čítam čo píšete o Soluxe a ja sa priznám že celý mesiac som naň chodila aj na magnet lebo som po autonehode a musím povedať že najradšej by som si ho kúpila domov, strašne mi pomohol mala som zlomeniny a ráno som vstávala s brutálnimi bolesťami. Ležala som po ním asi max. 10 minút viac by sa to nemalo ani aplikovať za deň ako mi povedala rehabilitačná sestra

zazal

zena.sme.sk
pod názvom solux ľudia myslia rôzne veci je rozdiel infra lampa tá podľa mňa nemôže byť vôbec škodlivá, a rozdiel je horské slnko a iné "biolampy"
problémy s očami mohli nastať pri používaní horského slnka bez ochranných okuliarov a ktorú časť tela ste si vlastne "soluxovali?" tvár a pohlavné orgány?

modracik

Neodporucam Soluxovat,vysusuje sliznicu,hlavne u astmatikov!!!!Moja kamaratka ho uzivala a dietatko skoncilo v nemocnici,tak neviem ci je az taky zdravy....kazal jej lekar, aby si ho kúpila.Ako sa jej syn dostal do nemocnice,hned ho vyhodila do kontajnera,nakolko v nemocnici jej povedal opatovne iny lekar,nech ho neuzivaju....tak kde je pravda?

AHJ

Simonka. Nahodne som natrafila na tento tv.text, lebo som si prave sla vyhladat, kde solux kupim...solux som pouzivala roky uz v detstve a nic zle mi nesposobil. Vyhrieva do hlbky a lieci tak zapaly. No ak sa nevhodne aplikuje, moye nasledne uskodit.Navyse, co 100 ludom neuskodi jednemu moze, ako aj lieky...takze to, myslim, nebolo v soluxe, ale v individualnej reakcii tvojho a synovho organizmu na solux. Tiez je dolezite mat overene, ci to bol naozaj solux a ci bol kvalitne vyrobeny, ci naozaj neposobil aj inak. Ak by to bolo v soluxe, tak skodlivy prejav by sa dostavil skor a nie az po takej dlhej dobe.Teraz ako postupovat s vasim akutnym stavom. V ziadnom pripade nechod k liecitelom, lebo sa vam v skutocnosti zhorsi, aj ked vam moze tento problem odstranit, poskodi vam to v inej oblasti, nakolko liecitel nie je vsemohuci a neposobi len ludskymi prostriedkami. Je to skryte posobenie ineho povodu...mnohi to nepoznaju, co stratia, ak vymenia podstatny kus seba za vyriesenie 1 zdravotneho problemu...ovela zavaznejsi dosledok posobenia liecitela je u ludi s nevyrovnanou psychikou. U nich je potom takmer nemozne odstranovanie negativnych nasledkov, lebo o.i. sa ich psychika natolko zhorsi, ze nevedia spolupracovat na svojom komplexnom uzdraveni.Ak je u vas moznost, ze mate aj psychicku nerovnovahu, neriskuj, lebo riskujes vela - cely svoj a synov zivot.. Nechod do neznamych veci...nemozes si dovolit experiment, ak ten stav je taky ako opisujes. Odporucam ti, dajte si urobit seriozne kompletne lekarske vysetrenie.Budem na vas mysliet, nech sa vam dari. Bud vsak trpezliva, ries problem mudro a neriskuj...a nikdy neriskuj so svojim dietatom! Nesies zodpovednost za neho.Drz sa.

vk

Simonka. Nahodne som natrafila na tento tv.text, lebo som si prave sla vyhladat, kde solux kupim...solux som pouzivala roky uz v detstve a nic mi nesposobil. Co 100 ludom neuskodi jednemu moze, ako aj lieky...takze to, myslim, nebolo v soluxe, ale v individualnej reakcii organizmu na solux. Tiez je dolezite, ci to bol naozaj solux a ako bol vyrobeny, ci naozaj neposobil aj inak. Ak by to bolo v soluxe, tak skodlivy prejav by sa dostavil skor a nie az po takej dlhej dobe.Teraz ako postupovat s vasim akutnym stavom. V ziadnom pripade nechod k liecitelom, lebo sa vam v skutocnosti zhorsi, aj ked vam moye tento problem odstranit, poskodi vam to v inej oblasti, nakolko liecitel nie je vsemohuci a neposobi len ludskzmi prostriedkami. Je to skryte a ineho povodu...mnohi to nepoznaju, co stratia, ak vzmenia podstatny kus seba za vyriesenie 1 zdravotneho problemu...zvlast, ak je u vas moznost, ze mate aj psychicke nerovnovay. Neriskuj, lebo riskujes vela - cely svoj a synov zivot.. Nechod do neznamych veci...ak aj nezbadas hned skodlivu reakciu, casom urcite na to prides, no to uz moze byt neskoro. Niektore posobenia su velmi sikovne skryte. Lebo liecitel nema zazracne schopnosti ludskeho povodu...odporucam dajte si urobit seriozne lekarske kompletne vysetrenie.Budem na vas mysliet, nech sa vam dari. Bud vsak trpezliv, ries problem mudro a neriskuj, t.j. neskusaj neoverene veci...a nikdy na svojom dietati ! Nesies zodpovednost za neho.Drz sa.

Emilim

To nemohol taketo problemy narobit solux. Ja ho mam uz asi 25 r. a nikdy som po nom nemala problemy. Alebo to mate biolampu, pretoze vlani sme si objednali pristrj na bolesti krizov, chrbta, na vysoky tlak a dalsie ochorenia. Bolo to vlani v auguste. Priniesol nam ho kurier a jak odisiel dcera si to zapla na krize. Bolo to nejake magneticke pole, ze vraj to pouzivaju aj v zdravotnictve. Zapla si to na 20 minut. Dcera ma 23 r. Na druhy den, ked som prisla poobede z prace, hovori mi, ze ako keby jej utekala cela izba nad ranom ju to zobudilo. Aja, ze hadam sa ti nieco snivalo. O den neskor mi volali do prace, ze dcere je velmi zle. Nemohla sa ani postavit, vsetko sa snou tocilo, napinalo ju na vracanie, bola v strasnom stave, dali sme ju do auta a sli k lekarovi. Ani dr. nevedela co to ma. AZ po asi 5 dnoch to zacalo ustupovat, Ale to magneticke pole stale v nej bolo, ale pomaly to zacalo odoznievat. Potom sme prisli na to, ze jej to vyvolal ten pristroj. Aj som ho hned zabalila, vsetko opisala, ako jej bolo a vratili sme ho naspat. Ten pristroj stal vyse 800eur. Takze si myslim, ze to nemate solux, ale tu biolampu. Kto je citlivy, tak to nemoze pouzivat a solux sme pouzivali stale, alebo neni dobry. Ved na obale je napisane, co je to za lampu.STE V NEJ STAT

modráčik

Solux nie je az taky neskodny.pri nespravnom pouzivani moze rozhadzat metabolizmus, hlavne ak sa pouziva farebna terapia.Najidealnejsi je bioptron.Ako podporna doplnkova liecba na vsetko. Neodporucam preto kupovat od roznych predajcov, ale vyskolenych distributorov, ktori su na to vyskoleni a mate u nich kedykolvek poradenstvo a podporu.Uz som na fore o tom pisala, ze je rozdiel medzi biolampou a bioptronom.....

ebi777777

to čo slečna opísala vyzerá byť ako otrava ťažkými kovmi, ten solux nebol starý, nebol naň vyliaty ortuť, a potom ste sa kvalitne nadýchali z výparov?