Necitlivé bradavky po vložení silikónov

Príspevok v téme: Necitlivé bradavky po vložení silikónov
Eben

Tento problém sa ma síce netýka, ale moje kolegyne v posledných týždňoch neriešia v práci nič iné, iba to, že po vložení silikónov nemajú vôbec citlivé bradavky. Je to možné? Nepíšte mi tu, čo ma je do toho atď, ale fakt ma to zaujíma. Čo sa vlastne pri tej operácii stane, keď sa odstráni citlivosť bradaviek? Moja priateľka má prsia originál, ale tiež sa čudovala, ako môže vloženie silikónov zmeniť citlivosť pŕs.

tamara30009

ja som napriklad tri tyzdne po zvacseni prsnikov ( pod sval ) a bradavky mam prave naopak citlivejsie nez pred zakrokom

elza77

no to vies, ti lekari su jeden Talian a druhy Francuz, a pre tieto narody su moda a vzhlad dolezitejsi ako zdravie :((

alebo mi mozno chceli naznacit, ze by som potrebovala :), neviem, ale ja sa na take nahovorit nedam. je to sice fajn, moct si obliect akekolvek tricko ci saty bez podprsenky, ale myslim, ze v konecnom dosledku vsetky tie komplikacie v dosledku operacie nestoja za to..

Aliccca

Elza7: tak to su uchylni lekari :-D Inak ja som mala po opke bradavky uplne necitlive, necitila som na nich ani dotyk. To sa casom upravilo, ale stale to nie je take, ako bolo pred tym. Hoci su to uz 4 roky. Myslim, ze hlavny problem je to, ze su stale trocha bolave, ja som totiz mala pooperacne komplikacie, ked moje telo bojovalo proti silikonom. Vraj je to velmi zriedkave, ale bohuzial, prave u mna sa to vyskytlo.

elza77

no veru, kolke zeny by dali neviemco za zdrave prsia a ine si ich dobrovolne nicia :(
tiez mi je nepochopitelne, ze ich v tom lekari podporuju, mam 2 kamaratov lekarov /nie plast.chirurgov, ktori z toho maju profit/, ktori sa sami vyjadrili, ze keby boli zena, hned by si dali spravit silikony

RNG

Je mi nepochopitelne, ze si niektore zeny nevedia uvedomit fakt , ze ked im prerezu na prsiach plno tkaniva a daju tam nieco neprirodzene, ze im zaroven prerezu rozne nervy a cievky co ich vyzivuju.

elza77

no veru, asi ich tam lakaju uniformy a sexi chlapi :-)
vsak ja sa zien nezastavam, v armade a v policii, ak nerobia v administrative, vela toho zeny nezmozu, je to dane fyzionomicky, s tym sa neda nic robit. pravdu mal Spisiak, ze zena ako pochodzkarka v policii vela nepomoze

Elza77

bibi, ja neviem co to ma s nabozenstvom :-))

ale mi pride uchylne, ked sa chlapi zaujimaju o take temy do ktorych ich je nic, rozpravaju ako s manzelkou chodia ku gynekolovi do ordinacie atd. naco to? preco chlapi nezostanu chlapmi ale tak velmi zozenstievaju?
potom nema kto auto opravit ani drevo porubat, hlavne ze su expertmi na porody a varenie :-((