Chodenie vonku

Limberka7

ja budem mať o pár mesiacov 17 a cez školský deň môžem byť do 22:00 a piatky/soboty/prázdniny bežne do 00:00. ale ak sa ide na nejakú akciu atď tak do takej 2.. myslím si, že je to hlavne o tom, že sa môžu na mňa spolahnúť. nerobím hlúposti a prídem na čas (ak budem meškať tak zavolám)

Monii

ja mam 16, a cez tyzden nechodim von, na to mi uz neostava energia, a v piatok mozem do 22:00 len teraz je uz paradna zima takze chodim aj skor, a na diskoteku chodim asi raz za dva mesiace, a to pridem rano o 8 autobusom, ale vzdy sa stazuju.. nevadi, uz som si zvykla :D a v lete som oficialne do 22:00 tiez, ale ked zavolam ze kde som co som tak ma zvycajne nechaju aj dlhsie :)

zuzka.mala

moj brat bude mat o mesiac 15 a cez. sk. dni moze byt vonku do 20:00 ale chodi aj o 22:00 mama mu to toleruje. Ja budem mat 18 a cez. sk. dni von nechodim vobec - dospela som pravdepodobne do stadia ked mi je prednejsi spanok a cez prazdniny, sviatky, víkendy chodim domov kedy sa mi chce aj o 5 rano :-)

elke22

chlapci to vždy majú jednoduchšie :-) mám kolegyňu, ktorej štrnásťročná dcéra chodí na diskotéky. ja mám 25, deti nemám, ale toto by som nedovolila nikdy..

bingham

vies co aj ja som mal do 22:00...no chodil som domov aj o 4 rano...ale urcite to bolo nezodpovedne voci mojim rodicom...takze pekne posluchaj :)