psychická šikana na počítači

Príspevok v téme: psychická šikana na počítači
trixiB

Už som velmi bezradná,zúfalá vyčerpaná slabá a včera mi prišlo zle srdce ma začlo boliet nevedela som spat.

Dovod?neustále ma nonstop nejaká skupina ludí myslím pasáčikovai z podsvetia a dovernici polície ktorý ma zas monitoruju na kompe neustále prenasleduju.Je to nesmierne otúpné.Používajú nicnames ktoré ja mám napr na pracovnej ploche alebo napr zneuživaju priezvisko istého človkea aby tak úmyselne vzbudili dojem že je to ten človek,pričom ten človek o ničom netuší aby ma len poplietli.Všetku moju činnost a na internete neustále maju pod kontrolou.Ja si nemožem s nikým ani užit na nete cez webku lebo sa bojim že ak ma druhá strana oslovila či tu nie su ludia z druhej strany.Nemožem si urobit KPZ ani cenu napísat, aby nevedeli o ničom ,.Som nutená doležité veci robit z netcafe.

NAozaj nechápem prečo mi to niekto robí,na zač mojho netovania ked som len začínala mi nejaká skupina asi pasáci vzsali rafinovane IP adresu a od vteddy ma monitoruju ,dokonca aj jeden špinavec,korý asi je pasák a zároven pracuje pre policiu-MYslím on ma udal na polícii,totiž tri roky ma sledovala.bolo to nesmierne vyčerpávajuce s a stále tvárit že nič neviem a v pete mat človeka ludí.moje tel boli odpočuvané aby na meisto kde idem už mali svojho človeka.Dokonca aj teraz mi úmyselne píšu mená kt mám v mobile.

Naozaj neviem prečo mi to niekto robí.Nerozumiem tomu,PREčO?????vIEM žýE NA POLíCIU NEMOžEM íST LEN BY SOM SA ZOZMIEšNILA A SOM TAKMER PRESVEDčENá žE NIEKTO TO VELMI CHCE.pasáci a podsvetie s policiou vždy spolupracuje valo a len by som bola smiešna.

Zmenit dodávatela nemožem v rodine chcu ponehcat telefon ktorý spol kt net ponuka,ho ponúka ....

Ak vedai moju IP a budem používat proxy je možné sa uchránit? Vždy som žila svoj tichý život a nikoho don nevpustila,ale teraz niekto vie príliš vela je to pre mna frustrujuce velmi.Okrem toho ma táto skuipina mala pripravit o byt a jeden z nich dokonca aj u mna býval ako nájomník o ostatných presne viem že kto.PAradoxne to ma až tak neštve lebo viem dufali trocha si pomožu, ale čo ma štve že na mna naštvali policiu.

čo odo mna ešte chcu???????som fakt zúfalá

Lulu2011

aj ja idem cez antik, asi aj mna sleduju hehe, nezabudaj, ze si mozes zvolit, cez aku spolocnost ides, takze sa spamataj prosim ta a nehovor, ze ta na dialku ztelepatizovali, aby si si vybrala ich, no a s drogami prestan robit, nema sa to, je to protizakonne a lezie ti to na mozog, to ako sa bojis, aby ta nevymakli pri tom

jankaaaaaaaaa

a este ked mas pocit ze este aj psychologicka pracuje pre policiu, ktora ta sleduje, tak tebe uz asi fakt niet pomoci

jankaaaaaaaaa

to si myslis , ze keby ta niekto fakt sledoval tak by ti to este aj naschval daval najavo??? teba nikto nesleduje moja zlata, ty si psychicky chora!
ked nemas nic, co by niekoho zaujimalo, urcite by ta nesledovali a urcite by ti to este nedavali najavo!
nastiv cim skor psychiatra. v minulej teme, co si zalozila, som ti jednu skvelu pani odporucila, tak skus sa jej ozvat

trixiB

nie nerobim si srandu si predstavnapr minule som si dala foto labky snrca vlasnté foto a už ma v inom pokeci schválne pod týám menom písali, laebo dala som na youtube svoje jedno video pod istým názvom a oni pod tým.
Viem policia mohla na moj comp dat špiona na klavesnicu ale mám asi mesiac všetko vymeneé softver, klavesnicu, ale žial doávatela nemám a maju moju ip iba keby som použivala proxy.

Všetko ščo som napísala je pravda, len druhá strana nevedela že všetko viem totiž raz som jednému dala svoje mobil a potom somk začala prenajimat byt a podla mobilu vedeli som to ja, tak sa na mna niektorý prišli pzuriet akože záujemca o byt,myslím ma velmi podcenili velmi dlho som bola sledovaná čo najjviac bolo pre mna ponižujuce že medzi špiclami kt pracuju pre fizlov boli aj ludia kt ma poznaju od detstva takže vzbudili dojem že som zločinec.V babkinej dedine policia babkin dom kamerovým systemom.kokoti si myslia že ak niekto z drogami obchoduje tak z vlastnéj simky bude robit obchody alebo z vlastného compu.Dokonca mnohý známy z oklolia boli dotlačený akože do priatelského zvzku, aby o mne čo navjiac info získali tie p*ce phdr kt pracovali v minulosti ako udavači a teraz nadalej pracuju ako špicelky.

vojde do nejakého pokecu a už mi dávaju najavo že vedia čo som robila na počítači čo som komu napísala atd.veci s u velmi prepletené a zdá sa že aj mafia vie existovat len cdaka tomu že maju svojich ludi na policii.

inak net mám cez antik počula som že je to vraj špionska spol, lahko sa dá dostat k info cez nich.Chcela somdodávatela zm enit, ale je to zbxytočné lebo vedia meno na aké sa net bude kupovat, a iba cez proxy sa možem bránit.Aj tak doležité veci si robím už v netcafe.Týto ludia o mne všetko vedia, je to pre mna ponižujuce.MYslím ludia na policii nemaju vela práce, vtedy sa tešili ked ma tri roky monitorovali že maju čo robit a psychologičky čo rpeacuju pre policiu sa už tešili že si ma podaju, lebo kokain som si pestovala medzi nohami na otm mala som aj tie skumavky

AdamKrt

Najskor som si myslel, ze ide o vyplod choreho mozgu, ale, ak je na tom zrnko pravdy, tak v tom vidim napr. situaciu, ktora sa mohla s vysokou pravdepodonostou odohrat takto:

- mily podnajomnik bol nejaky zvedavy a tak na pocitac nainstaloval trojskeho kona, ktory moze sledovat pocitac a je mozne na dialku spehovat a ovladat pocitac.

- ak je pocitac prepojeny s mobilom, bolo mozne kludne stiahnut adresar. Dostat sa k heslam na na nete a urobit si z niekoho svandu, alebo zneprijemnovat mu zivot.

Odporucanie:
- preinstalovat pocitac komplet s formatovanim HDD a vsetkych particii, prepisanim MBR casti disku.

Vymenit klavesnicu za novu, pripadne prekontrolovat, ci medzi klavesnicou a konektorom, ktorym sa zapaja do pocitaca neni este ine zariadenie.

Idealne by bolo aj zmenit poskytovatela internetu, kupit si novu SIM kartu do mobilu.

Teda, ak to neni vymyslene tema a nerobis si tu svandu...

Lulu2011

zošalela, co teraz? vedla v temach je tiez jedna, ta zase je presvedcena, ze je tehotna, mozte ist spolu zajtra na psychiatriu

odporucam, nezapinat pocitac a venovat sa iným veciam ;)

Joo Ke

no asi vazne budes potrebovat odbornu pomoc
musis si dat pozor na kardiovaskularny system pri tom hneve sa ti pravdepodobne znizuje cinnost srdcoveho svalu preto ta bolest
nepouzivaj PC mam pocit ze ked ho zapnes zrodi sa v tebe trojhlavy drak

jajka001_

paranoidna schizofrenia?
preco by isla po tebe policia a podsvetie,pasaci, si hlava mafie, prostitutka, člen mafie?