Vypadavanie vlasov

mate59

simka - pitie žihľavového čaju nie je účinné pre zdravie vlasov.
Účinné je umývanie odvarom.Po umytí vlasov šampónom si opláchni vlažným výluhom vlasy na mokro,vysuš uterákom a nechaj voľne uschnúť bez fénovania.Stačiť ti bude 250 ml,kt pripravíš z kopcovatej čajovej lyžice žihľavy zaliatím vriacou vodou,výluh 10-15 min.
Vlasy budú určite lesklé a nebudú sa toľko mastiť.

elke22

simka skús dať tak jednu polievkovú lyžicu na 0,5 litra vody (ono je to vlastne jedno koľko toho dáš, môže byť aj silnejší výluh, vlasom to neuškodí), zalej vriacou vodou, nechaj lúhovať tak 20 minút, potom daj ešte trochu ochladiť a opláchni si tým vlasy po umytí. mne to super pomohlo pri vypadávaní vlasov.

abrhplus

podla mna ot ma takmer nulový exekt ,ale viac by si si pomohla ak by si ten čaj pila.Ale lepšie by bolo ak by si pozbirala listy mladej malej žihlavy, nehcaj vyschnut a potom do vriacej vody, je tobohaté na min látky a stopové porpvky a živiny a to pit večer na ranajky a viackrát za den.ASlebo si kup panthenol tabletky a cmulaj 3x dve tabletky.Sice nemám skusenost s v ypadávaním ale pre zdravé vlasy ti to pomože si mylsím po uživaní a pity naspon triopch mesiacoch