Reštart mojej duše

Príspevok v téme: Reštart mojej duše
nepoznaná

Niekedy sa mi zdá že nestíham . Nestíham za životom . Den za dnom , rok za rokom .. Dokola a stále. Škola, prax, brigáda, skúškové, dokola to isté, dokola treba niečo riešiť. Tento dospelácky život je čudný .
Ked som mala 17 všetko bolo iné. Mala som svoju prvú lásku, vysnívanú VS a vedelo som, že všetko TO mám pred sebou, všetko ma to čaká. Teraz to mám a zrazu mám pochybnosti . Či je to také super ako som si myslela. Každý ma už berie inak . Si dospelá, tak sa tak správaj, tak aj rozmýšľaj a tak aj konaj . Rob veci správne.
Celý moj doterajší život je jedna velká linajka, jedna velká čiara.
Skončila som strednú a chcela som ísť bud do zahraničia alebo aspon na intrák , dalej od domova. Ale nie. Budeš tu , na výšku pojdeš teraz a nie o rok . Chcela som zažiť v živote niečo iné , nejaké dobrodružstvo. Fajn .Tak so teda išla na VS teraz .
Milujem deti, ale nesnívam o svadbe. Nie, najprv budú deti a až potom svadba , aby to bolo na poriadku . Tak bolo doma povedané.
A vzťah ? Je nás v triede 40 z toho 20 báb a ja jedinanikoho nemám . Kde je chyba? Ani sama neviem ... Vela krát sa pýtam , PREČO je to takto ? Prečo čakám na niečo čo možno ani nikdy nepríde.
Prečo sa neustále vraciam do minulosti . Prečo si myslím , že všetko bolo lepšie inokedy len nie teraz ....Prečo , prečo. Nie je mi dobre. Neustále čakám,že moj život sa zmení , ale ja vlastne ani neviem , čo chcem zmeniť lebo sa v sebe vobec ale vobec nevyznám !!!!!

User_37597

boze a ja citam nadpis ze RETARD MOJEJ DUSE :D
nechavas sa manipulovat rodicmi.nuz a ked se nechas aj nadalej tak potom sa nestazuj..vzdoruj trocha.

Maoam

asi je tvoja rodina dost rigorozna a dusis sa

ak si silnejsia osobnost, pokus sa robit veci tak ako ich chces mat ty a nie ako to chce tvoje okolie, je to tazke ale da sa to, obnasa to ale mensie konflikty a vyzaduje vela usilia a odvahy, ale da sa to! mozno by si mohla vyskusat vymenny pobyt v zahranici pocas studia na jeden rok ;-))

xy:)

nema vyznam utapat sa v minulosti.. ved vystuduj, to sa da zvladnut, raz sa to skonci a potom si rob co chces. s dospelostou prichadza aj zodpovednost, co nie je az take super. a sama si riadis svoj zivot, ked tuzis po dobrodruztve, tak cestuj. okrem toho, po vystudovani sa zivot zmeni, tak treba verit, ze k lepsiemu :)