Renokin - pomohol vam?

Príspevok v téme: Renokin - pomohol vam?
hannah.

mne teda vobec. Kupila som si ho ako poslednu slamku, ktorej som sa chytila pred potopenim...proste som uz vyskusala vsetko proti padaniu vlasov a tento pripravok stal cez 50 euro, vydrzal pri aplikacii rano a vecer - tak, ako je to pisane v navode - dva tyzdne...A absolutne nic, to uz Revalid ked som brala, tak som videla, ze je menej vlasov vo vani.mate niekto s Renokinom skusenosti?

didaahoj

Ahoj, renokim som skusala ale ako pises tiez vobec ziaden ucinok. Spectral RS je lacnejsi a padanie vlasov mi spomailil ohodne. na zaklade veronikinej rady som ho kupila tu -odkaz odstránený-

Veronika2o

Ahoj,

Ja mam skúsenosti s renokinom.mam len 20 rokov a na hlave ani polovičku pôvodných vlasov,začali mi padať v 17rrokoch.Vsetky výsledky mam v poriadku,jediné co sa našlo je mierne zvýšená hladina testosteronu,no podľa endokriloga to nieje hladina ktora by mala sposobovat az 300 vlasov na deň .Môj problém je psychicky,trauma z detstva stres a strach,depresie .

VYskúšala som všetko mozne aj nemozne,nic nepomohlo,minula som majland bez výsledku.A potom to prišlo,kozna mi odporučila Renokin sadu.Hovorila som si uz nic nemozem stratiť.Uz po týždni sa vypadávanie o cosi znížilo,o dvoch oopäť o nieco menej.Teraz po 3 mesiacoch mam padanie pod kontrolou,po umyti 15-20 vlasov,co je pre mna uzas,su hrubsie a lesklejsie.Budem pokracovat ďalej aj ked finančné je to strasne náročné.Ale citim ze teba vytrvať a zastavim to.

okrem toho beriem saw palmetto extraktktory ma uprvit prípadnú hormonalnu disbalanciu a blokovať testosteron.
Ďalej vitaminovy doplnok Foligain -najlepšia a najobsaznejsia kombinácia pre vypadavajuce vlasy,obsahuje aj extrakt zo zihlavy,ktora je uz po stáročia známa svojimi účinkami na vlasya ine prospešné zložky .
Obden beriem zelezo 50mg-Jamieson ( fajn znacka)

Navštevujem trichologicku(špecialistka na vlasy a problémy s nimi )a ktora mi toto všetko odporučila,na nieco som prišla aj sama za tie 3 roky utrpenia .
Ona mi robí raz za mesiac dracula terapiu ( látka vytvorená z vlastnej krvi sa vpichuje injekcne priamo na tie najhoršie miesta-150e ),zabezpečuje to nárast nových vlasov vďaka telu vlastnej plazme,vlastných bunkam.

Rano si umyjem vlasy s renokinom.nechám pôsobiť 10 minút,dám si len na konceky kondicioner renokin.vlasy nechám prirodzene vyschnut,potom pouzijem derma roller medik 8(valcek s tiranovymi ihlickami 0.5 mm ) na vytvorenie dierok a teda lepsej absorbcii látok k vlasovym folikulom.nastriekam renokin.pomasirujem stačí jemne ! Myslim rukou .potom použijem take masirovatko na hlavu,taky pavucik-odporúčam ( 3 e) .večer to zopakujem ovsem uz bez umyvania.

Hodinu pred spaním si dávam len na temenoa kuty Minoxidil 5% (extra strenght ,pre muzov),existuje aj 2 % v neocapile ale to je slabota.Blokuje dht a jeho hlavnou ulohou je nárast nových plnohodnotnych vlasov,dáva sa lrn dopredu na temeno kúty vertex.vďaka nemu mi vlasy hore uz nepadajú !...tam to mam poriesene :)

Este jedna vychytavka- dobrý je aj prípravok spectral rs ...možno si to strieknut niekdy v strede dňa na celú hlavu,je idealny na difuzne padanie vlasov ( stres,antikoncepcia,hormonapna nerovnovaha...),zeny s nim majú dobre výsledky.odkusane odporúčam buď zakombinovat alebo samostatne .
H
vyvazena pestrá strava,zdravá životosprávaa sport ! Pohyb šport ! Šport! Ovocie zelenina
Na vlasy su dobre ryby,vlasske orechy,tekvicove semienka,razny chlieb,slnečnica,radsej len zakysane mlieko,strukoviny,bielkoviny-rastlineho povodu
Estrogeny ktore chránia vlasy obsahuje soja,aojove mlieko.sezam...

Dufam ze som niekomu pomohla.viem co prezivas ak to citas.

Renokin,derma roller : medaprex.sk ( dá sa kúpiť v ke ja som zke v lekární gram na masarykovej pri železničnej nemocnici,aj sampon aj kondic.)

Minoxidil si kupujem od jedného muza z nitry,on to dováža z usa lacnejšie (tel.c : 0948026006),Za 2 dni mate doma.rychlofka vydrzi 3 mesiace mne 6 lebo si dvam len 1ml raz denne

Foligain: každá lepšia lekaren

Saw palmetto:mojevlasy.sk,biome.sk...neviem aky tam je rozdiel ze na biome to je lacnejšie asi len výrobca

Spectral rs :biome.sk,nájdete tam aj recenzie

Mne nepomohol ale veľa ludi chváli sampon revita :biome.sk

Navstivit biopotraviny,nechať si poradit.žiť!