Zda sa vam,ze malo jem?Lebo nechudnem,hoci by som mala.

Príspevok v téme: Zda sa vam,ze malo jem?Lebo nechudnem,hoci by som mala.
eva90

Takze,trosku ma to depta,ale uz asi dva mesiace sa snazim schudnut a vysledok su dve kila. Nedrzim ziadnu dietu ani nic podobne,snazim sa jest zdravo a 5-6krat do dna. Pocitam si kalorie(iba odhadom) a snazim sa vydat viac ako prijat. Takto som asi pred rokom schudla 12kg(zo 75 na 63) a islo to takym tempom,ze zhruba 3-4kg mesacne. Potom prislo skuskove,ja som sa vybodla na zdrave stravovanie a jedla som co prislo,znova som pribrala,asi 4 kg(zo63 na 67) a teraz posledne dva mesiace som znova presla na to stravovanie co som mala predtym a za dva mesiace som schudla len 2 kg. Teraz mam 65. Kazdy den mam nejaku fyzicku aktivitu,bud som v posilke(3krat do tyzdna) a zvysne dni chodim na prechadzky zhruba 6-7kg. Cize mam pocit,ze mam vydaj urcite vyssi ako prijem a i napriek tomu nechudnem tak ako by som si predstavovala. Jedine co mi napada je,ze mozno jem velmi malo a som si spomalila metabolizmus, aj ked sa mi nezda,lebo takto som jedla aj predtym a chudla som. Keby niekto prosim vyjadril nazor na moj jedalnicek. Napisem vam co som jedla vcera a predvcerom.
Takze vcera: R-tie chlebicky polystyren(3ks)
D:mandarinka
O:kuraci stroganov s ryzou
OL:dva strapce hrozna
V1:bebe keksiky
V2:tycinky vlarka neviem asi 15ks
ked to dobre ratam trak tie chlebiky viem rpesne kolko maju kcal 170,mandarinka50,stroganov som ratala 900,hrozno 100,bebe 220,vlarka 70...dokopy okolo 1500kcal...plus bla som na prechadzke 6,5km...myslim,ze som vydala viac ako prijala,nie?
Den predtym:R:musli s mliekom
D:mandarinka
O:sushi rolky s kari polievkou
OL:hrozno
V1:bebe
V2:hubova polievka
podla mojho odhadu musli 200kcal,mandarinka 50,sushi s polievkou 800 ,hrozno 100,bebe 200,polievka 200(nezjedla som jej vela) cize dokopy 1550...plus bola som v posilke hodinku a stvrt
Takze bola by som rada,keby mi niekto napisal,ze co si o tom mysli,lebo vazne som zufala :) Mam este omedzit stravu ci co mam robit aby som chudla tempom 3 kg za mesiac? Este dodatok mam 170cm 65kg bazalny metabolizmus akolo 1250kcal. Dakujem :)

eva90

Dakujem za pochvalu :)...Tak dodrziavam to co ste mi napisali alebo skor pripomenuli,lebo som to vedela aj sama,len nejak mi to nedoslo :D Tak som potom zvedava ci sa to nejak odrazi na vahe....dufam,ze ano :)

doubledog

to uz je o nieco lepsie, ten zaciatok bol slaby.

aj ked teba musim ta pochvalit to, ze aspon teoreticky vies, ze problemom pri chudnuti je spomaleny metabolizmus.
to uz je celkom pokrok.

a posilka je skvela vec, urcite do nej chodievaj, svaly treba udrzovat v kondicii.

eva90

evik1...a ty si potraviny vazis? Ci preco vravis,ze mas problem s gramazou? No ja nemam problem to dodrzat,ja mam skor problem si zostavit taky jedalnicek :) Asi si to budem robit kazdy den dopredu :)

evik1

Výborne,už je to taký jedálniček,že aj ja by som sa prišla k tebe stravovať hahaha.no ale aj ja to viem takto pekne napísať,horšie je u mna dodržať gramáž,.

eva90

Niekto sa pytal ci zvyknem byt hladna...tak vacsinou ani nie...skor maskrtna :)) Ale ani s tym nemam nejaky extra problem :)

eva90

Uz som si to precitala vsetko,dakujem za rady :) Co hovorite na moj zajtrajsi jedalnicek :
R:ovsene vlocky s bielym jogurtom a susenym ovocim
D:nejake ovocie(asi hrozno:D:D) alebo pomelo...inak neviete asi kolko kalorii ma tak polka pomela? :D
O:rizoto so zeleninou a kur.maskom
OL:ten chlebik na k...(neviem jak sa vola:D) s polkou cottage cheese a kalerabom
V:zeleninovy salat s hermelinom
Dobre podla vas?:) Bolo by super,keby sa k tomu niekto vyjadril do zajtra,nech viem ci to mam spravne :))

eva90

Nestiham citat vsetko,lebo som tu len na skok,ale s tou posilkou ma tu niekto poriadne urazil :) V posilke nie som ako ine husicky ktore tam pridu a nevedia ktore stroje na co sluzia. Do posilky chodim uz dva roky a viem velmi dobre co a ako mam cvicit. Neberiem to ako sucast mojho chudnutia....ale proste po posilke sa citim dobre. Ked do nej neidem hoci len tyzden,citim sa ako keby som bola z blata :D:D Na chudnutie som zvolila skor tie prachadzky...to by malo byt fajn,nie? :) A jo,s tym jedalnickom viem,malo bielkovin a zeleniny...aj ked neviem preco to tak poslednu dobu tak vychadzalo..predtym som zvykla jest viac zeleniny...aj ked je pravda,ze bielkovin bolo stale malo. Ale napravim to :)

evik1

Evka 90 ,len zbežne som pozrele tvoj jedálniček,ale vidí sa mi,že tam máš beznádejne málo bielkovín a zeleniny.Tie vlárky a podobné sa tvária diétne,ale si prečítaj,obsahujú veľa sachar.doobedu a na obed eše,ale potom večer...a tie bebe v1,to radšej tvaroh,cottage,syr ryba dusená+zeleninka,ak môžeš.ja som z tých polystyrénov bola väčšne hladná a pritom porovnaj si energiu v 100gr.chleba napr.tmavého a tohto extrudovaného výrobku.To už radšej hrianka z tmav.chleba.má nižší GI.Teoriu ovládam,ale tiež mám medzery,lebo mám nanič trávenie.KEBY som len mohla toľko zeleniny ako odporúčajú,že min 400g.denne,tak som jak lasica,ale ja som potom ako časovaná bomba,sakra!Takže ak ti trávi,jedz zeleninu.Vlarany ti zdvihnú krvný cukor vysoko a nakátko,zas máš na niečo chuť potom .A bebe sú ako koláč.majú okolo 1900kj na 100gr.Večer ti to netreba.radšej si daj mlieko.

sweater

ked chces slapat len do pedalov, co sa da samozrejme aj v posilnovni, tak si zaplat radsej treningy spiningove alebo nieco podobne, je to omnoho efektivnejsie. a nie posilka nieje na chudnutie vobec fajn :), ona nato totiz ani vobec nieje urcena, nato su ine pohybove aktivity. eva neber to ze ta chcem za kazdu cenu kritizovat ale secteno, podtrzeno robis to cele zle, teda ten pocet jedal denne nato ides spravne :), ale ta strava ktoru jes nieje ´zdrava´, chudla si z toho lenbo je to velke nic co zjes, preto si telo spalovalo svoje ulozene zasoby, a spomaloval sa ti metabolizmus a akonahle si zacala jest nieco normalnejsie zacala sa ti to zase ukladat do zasob lebo telo si navyklo ze si mu nic nedavala a tak ked bola prilezitost pre istotu sa zasobilo. a co som tu cital s tym ovocim a sladkostami, ovocie len doobeda a sladke obmedzit co najviac