špicelka-dovernička pre policiu

Príspevok v téme: špicelka-dovernička pre policiu
chameleonka

zaujíma ma niečo o tejto práci,totiž kamoška mi o nej spominala že jej kamoš ot robí a musí na nete odrobit niekolko hodin,je napojený na neikoho koho práve policia sleduje a potom ked treba tak sleduju dotyčného na ulici,alebo sa treba dostavit autom na určené miesto alebo dokonca vycestovat za dotyčným a jednej inej kamoške tuto prácu ponukli.

Zaujima ma že ako je platená a aké schopnosti treba na to mat,aké su požiadavky,lebo aj moj manžel by to chcel robit.Kamoška spomínala že frajej musel aj zrieknut rande snou lebo už mu volali aby sa dostavil na miesto kde budu dotyčného monitorovat a je napojený tiež na internete na dotyčného na ktorého su isté podozrenia.Viem že jeho ulohou je aj kutrat v počitačoch a také veci robia.

No neviem oč je na tom pravdy ešte som o takom nikdy nepočula,ved policia je naozaj skvelý orgán,je v prospech občana a dobre vedia čo robia hm?

Vraj minule aj oblučili kamerovým systémom njeakého ako mi kamoška spominala aby dotyčného dolapili ,alebo daju do chodby kukátko kameru a nič netušiaci je v pastičke vonavej,vraj tak dolapili už nemálo ludí.

no ja fakt neviem ,čo viete o tejto práci,a vela agentov provokatérov tak pracuje na internete,je to fakt pravda to som ani netušila.,naozaj

uhlie

jajka,

podla toho, co viem, taka praca existuje a da sa zohnat niekedy aj na urade prace. Existuju ludia, ktori cely den opisuju znacky aut, ktore zastavia pred urcitou budovou, alebo sleduju vyskyt nejake slova v diskusiach na internete. Zaklad je ale ten, ze o nich nesmie nikto vediet.

jankaaaaaaaaa

sama si pisala ze na teba nic nemaju a nechapes preco ta sleduju... takze urcite to nerobia, lebo sa nudia. a keby si fakt mala nieco, co od teba chcu, tak davno by ta zadrzali a zhabali ti ten tvoj pocitac a pozistovali by si info takto. a nie niekolkorocnym sledovanim a montovanim kamier a spehovanim. keby toto robili tak slovenska policia davno skrachuje

jankaaaaaaaaa

a ver tomu, ze tito ludia maju ine veci na praci ako sledovat prave teba. niesi az taka dolezita ako si myslis

jankaaaaaaaaa

je mi ta luto. mala by si navstivit psychiatra.. trapis nielen seba ale aj svoje okolie. aspon to by ti mohlo stat zato, ist sa dat adekvatne liecit