Voda alebo meniskus v kolene

Príspevok v téme: Voda alebo meniskus v kolene
0_0

Ahoj asi pred 2 rokmi som natelesnej zle skočil puklo mi v kolene mal som velke bolest dva tyždne bol som na rängene ale nič som nemal zlomene potom som bol u ortopeda a on powedal že mam pretažene koleno tak som sa snaži snim nehybat ale asi po tyždni som začal napriek bolesti behat rozhybal som to na ortopeda som sa vysral a lutujem to odvtedy som nemohol aktivne športovat a vydat zo seba maximum pod jablčkom mam dost velku hrču ktora na dotyk boli alebo pri drepe :( som debil že som to bral na lahku vahu prosim pomôžte čo to môže byt ?

0_0

To je teda riadna blbost :( dnes som bol na ortopedii a poslal ma na rengen a potom povedal že nemam rok robit drepy ani strečing ani dlho behat . to ma tak nasralo ved ako stym nič nemožem mat ved ma to boli pri drepoch a po behani ale už pol roka to obmedzujem a boli ma to stale . ked som povedal že či nemam niečo s meniskom tak povedal že nie že meniskus je od mojho bolaveho miesta daleko ako odtialto do singapuru to je kkt!
vie mi niekto poradit čital som že poškodeny meniskus sa neda zistit rängenom tak ako to on može vediet ? :( prosim o radu :(